Петък, 29 Март 2024, 11:42

1-ви юни в Община Костинброд

2 Юни 2019, 18:43
обновена на 2 Юни 2019
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1297 0


По повод Международния ден на детето - 1-ви юни, децата от квартал “Маслово”, гр. Костинброд се забавляваха, пяха и танцуваха с подготвената програма от НЧ “Заря-1914” и Второ ОУ “Васил Левски”.

В програмата, организирана от г-жа Красимира Манова-директор на Второ ОУ “Васил Левски”, г-жа Камелия Георгиева - секретар на НЧ “Заря-1914”, г-жа Елена Гатева- председател на читалището и г-жа Екатерина Михайлова - учител по изобразително изкуство и музика, децата от кв.”Маслово” отпразнуваха своя празник.

Малчуганите участваха в игри с клоуни, рисуваха с тебешири и представиха на гостите си традиционната изложба “Светът през детските очи” в Читалище “Заря-1914”.

Вълшебствата, сътворени от ръцете на ученици от Второ ОУ “Васил Левски” и учители очароваха всички.

На празника на децата присъстваха г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев- председател на ОбС-Костинброд, г-жа Анастасия Попова и г-жа Даниела Станкова- общински съветници, г-жа Анна Ананиева- директор на ЦСРИ “Надежда”, г-жа Юлияна Лозанова- директор на НУ “Отец Паисий”, с. Драговищица, г-жа Веселина Манова- директор на ДГ”Виолина”, родители, учители и деца.

Кметът на община Костинброд поздрави всички присъстващи деца, като заяви, че именно те са бъдещето на България, на Европа и на Света.
На директорката, г-жа Красимира Манова, пожела да продължат да работят все така добре в изграждането на училища в кварталите “Маслово” и “Шияковци”.

“През изминалата година открихме началната сграда на Второ ОУ “Васил Левски”, с много работа и общи усилия успяхме да създадем европейска визия за нашите деца от кв. “Маслово”! Да си пожелаем и сградата в кв.”Шияковци” да я реновираме скоро!”, заяви г-н Трайко Младенов.

Г-жа Красимира Манова благодари за подкрепата от община Костинброд, благодари на организаторите, в лицето на г-жа Екатерина Михайлова и г-жа Елена Гатева. “Успешната работата е плод на добрата работа в екип! “, заяви директорът на Второ ОУ “Васил Левски”!



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete