Четвъртък, 18 Април 2024, 20:40

117 зрелостници от НПГ по КТС – град Правец получиха своите дипломи за средно образование

21 Юни 2019, 14:59
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2648 6


Общо 117 зрелостници от НПГ по КТС град Правец получиха своите дипломи за завършено средно образование, както и свидетелство за професионална квалификация на официалната церемония в Народно читалище „Заря 1895” днес от 11:00ч.

Директорът на училището, д-р инж. Трифон Трифонов, започна с поздравителни думи към завършващите - „Випуск 2019 е един уникален випуск. Вие не само станахте добри програмисти, но вие бяхте и артисти, и певци , и художници , и спортисти. Надявам се тези 5 години, които прекарахме заедно с вас, да са били ползотворни за вашето физическо, духовно и професионално развитие. Искам да ви пожелая на добър път и съм убеден, че ще сбъднете всички свои мечти и ще получите добра професионална реализация”. Г-н Трифонов още съобщи, че средният успех на Випуск 2019 е Много добър 5.06, а броят на тазгодишните отличници е 16. На мероприятието присъстваха ректорът на Техническия университет проф. д-р Георги Михов, Росица Иванова – началник на РУО – София област, Румен Гунински – кмет на община Правец, инж. Николай Яхов – председател на ОБС- град Правец.

Гости на церемонията още бяха инж. Невена Дончева, доц. Пламен Вачков , преподаватели от Техническия университет, преподаватели от НПГ по КТС, както и приятели от сдружението УКТЦ „ЗаВинаги” – Иван Борисов и Ина Стефанова, които са завършили преди повече от 25- 30 год. През последните няколко години те са направили 5 лаборатории и спортна зала със собствени средства, финансират различни изяви на ученици- състезания, олимпиади.

Награди за изявени ученици по решение на педагогическия съвет в областта на обучението и в различни други области получиха много от учениците.

Росица Иванова имаше удоволствието и уважението да връчи 4 почетни грамоти и плакети от името на РУО :

Светослав Цветелинов Ценов
Валентин Валериев Димитров
Николай Тодоров Любомиров
Иван Светлозаров Стоянов

Инж. Невена Дончева връчи наградите на ученици за отлично представяне на държавните зрелостни изпити за придобиване на професионална квалификация. Наградените получиха грамота и скромна парична награда:

Биляна Борисова Борисова
Георги Георгиев Чакъров
Николай Петров Рангелов

За постигнати отлични резултати сдружение „УКТЦ „ ЗаВинаги” връчи награди на учениците:

Николай Тодоров Любомиров
Николай Белославов Николов
Генади Цветанов Цолов

Лично Иван Борисов от сдружение „ЗаВинаги” им връчи и по един телефон като подарък с думите: „Това е защото сте по-успешни от мен, много по успе
шни”.

Церемонията завърши с раздаване на дипломите за завършено средно образование и свидетелствата за професионална квалификация лично от ректора на Техническия университет проф. д-р Георги Михов, като на отличниците бяха раздадени символично и златни кюлчета.

Директорът на НПГ по КТС благодари на всички за присъствието, за подкрепата на цялото ръкодоство, както и на община Правец.
НА ДОБЪР ЧАС, ВИПУСКНИЦИ!


Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: П. Анастасова 21 Юни, 16:47

    Честито на всички зрелостници и успех! Но каква ирония само! Г-жа Росица Иванова, началник на РУО–София област, минути преди това влезе при учениците от ТПГ "Стамен Панчев", придружена от петима представители на реда - двама униформени и трима цивилни - за да осъществи поверка по присъствието на учениците в училище. На по-прост език - г-жа Иванова дойде да брои учениците, придружена от пет ченгета, на две от които им се виждаха оръжията!!! Всички входове и изходи бяха заключени, за да не могат учениците да влизат и излизат, за да бъдат коректно преброени. Имам само една дума за това - СРАМОТА!!!

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: Анонимен 21 Юни, 22:15

    На Росица дните са и преброени,като братовчетка на Цветанов ще бъде изгонена началото на другият месец

  • Отговори (3) (0)
    3. добавен от: Запознат 21 Юни, 22:46

    Не разваляйте хубавата новина. НПГ по КТС е класа. Не обсъждайте проблемите си, а ги решете. Да сте мислели когато учениците ви не са влизали в час. Иначе се радваме на допълнителни възнаграждения по проекти и ПМС.

  • Отговори (2) (0)
    4. добавен от: Анонимен 22 Юни, 00:47

    В ТПГ са по-високи заплатите от НПГ по КТС. :)

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 22 Юни, 07:03

    Успешн

  • Отговори (1) (0)
    6. добавен от: Анонимен 23 Юни, 08:36

    Първо да свършим мръсната работа, след това с цялата си величава наглост да си изтъпанчим да даваме грамоти. Ех Роске, време ги трябва та да осъзнаеш колко си се изложила.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (40)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete