Четвъртък, 28 Март 2024, 10:24

120 хил. лева е първоначалната цена на подлеза при "Форума"-а

22 Октомври 2012, 15:39
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1970 4


По предложение на кмета на общината,  Георги Георгиев, на предстоящата сесия общинските съветници  ще гласуват първоначалната цена за продажба на подлеза при“Форум”-а  в градския център. Определена е сумата от 120 хиляди лева за  466 кв. метра застроена площ и отстъпено право на строеж. Включени са и две складови помещения към обекта, обявени за продажба на търг.

Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 17:20

    И после кмета ще си го откупи за 20 000 и всичко си е наред.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: анонимен 23 Октомври, 10:24

    Не искам да живея в лайнарника Ботевград. Не искам да живея в страна без закони и норми. Искам да живея от заплатата си ,не от далавери. Не искам да държавата да е безучастна към проблемите на обществото. Искам да бъдат вземани бързо мерки,когато има проблем. Не искам да живея в страна ,където съда издава условни присъди, не искам да се сред нас престъпници с много висящи дела. Не искам да се страхувам когато пресичам по пешеходна пътека. Не искам да да ме заплашват ,че цените на земеделските продукти се вдигат защото имало свръх производство или имало суша. Не искам да ме поучават фалирали политици. Не искам общия кюп да се краде от тия които трябва да го контролират. Не искам да отида на лекар и да ми обяснят ,че не могат да ми дадат направление ,защото са се изчерпили. Не искам като отида на пазар да вървят след мен и да ми тананикат---- цигари ,цигари. Не искам да съм не сигурна в дома си. Не искам пенсионерите ни да измират и се страхуват от зимата. Не искам като някъде плащам да не ми дават касов бон. Не искам да живея в страна , в която депутатите ходят на работа от време на време. Не искам нашите деца да са навън. Не искам полицията да си затваря очите пред нарушителите ,не искам да умра преди да се пенсионирам. Не искам цял народ да се страхува от една шепа хора. Обичам България обичам земите в които съм израснала обичам въздуха. Обичам планините ни и морето....

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 23 Октомври, 13:02

    Много добре казваш всичко, №2. Това си мослят всички истински българи, но не го изразяват. Фатална грешка, но хорицата са хванати с яки октоподни лапи.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 23 Октомври, 15:37

    С теб съм!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (34)
70% Complete