Събота, 20 Април 2024, 10:04

24 отличници в ОУ”В.Левски” награди директорът Петко Маринов

1 Юни 2012, 12:31
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3924 1


Грамоти и книги получиха 6 пълни отличници от 4-ти клас и останалите 16 отличници в ОУ”В.Левски” днес. Това стана на днешното тържество по случай 1-ви юни в двора на училището. Четвърти „а” и четвърти „б” клас с класни ръководители Иванка Райкова и Надежда Ангелова получиха удостоверенията си за завършен начален етап. Директорът Петко Маринов връчи награди за отличия в учебния процес, спортни постижения, участия в олимпиади и вътрешно-училищни състезания общо 26 ученици. Г-н Маринов награди първо абсолютните първенци в учението- учениците от 4-ти „а” клас- Александър Маринов, Десислава Батева, Симона Христова, Петя Петкова, Анелия Иванова и Галя Пламенова. Останалите отличени деца са Камелия Иванова от 4-ти „а” и Николина Ивайлова от 4-ти „б” клас. Награда получиха и учениците от 3-ти и 2-ри клас Тихомир Найденов, Стоян Маринов, Марина, Десислава Николаева, Георги Георгиев, Ивайло Кардашев, Мартина Гечова, Роберта, Нина Колева и Паулина Радославова.
В своята поздравителна реч директорът, заяви, че не случайно е избрана датата 1-ви юни за тържественото награждаване на 4-токласниците.”С много труд и любов вие постигнахте високи резултати в учебния процес през тази година. Пожелавам ви весела и щастлива ваканция и да се завърнете отново наесен живи и здрави с нови сили в училище”. Г-н Маринов припомни, че ще спази обещанието си да изрази признателност към високите резултатаи на своите възпитаници с безплатна екскурзия до Троян и Троянския манастир. Директорът благодари и на родителите за готовността им  винаги да помагат.  
Възпитаниците от учебното заведение представиха богата музикална програма, изпъстрена с песни и народни танци. В нея се включиха ученици от студио „Славееви гласове” с ръководител Диана Петкова и клуб „Общуване чрез танци” с ръководител Радка Ангелова.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete