Петък, 29 Март 2024, 00:45

25 годишен от Етрополе пострада след спор за момиче в Студенски град

25 Март 2012, 15:15
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2838 2


Този път спорът бил за момиче.
Нови кървави страсти забушуваха в Студентски град. Младеж наръгал с нож конкурента си за сърцето на студентка. Той е приятелят му са задържани в Седмо районно управление, съобщиха от МВР.
Тази нощ около 2,15 часа в полицията бил получен сигнал за скандал в стая на бл.52 в Студентски град. На място веднага били изпратени служители на Седмо районно управление, които установили, че в помещението, обитавано от 21-годишна студентка, имало външни лица. В хода на разследването станало ясно, че това са настоящият приятел на девойката П.М. (25) от Етрополе, бившият й любим Т.К. (22) и младеж от Кърджали. Възникнал скандал и Т.К. нанесъл удари с нож в гърба на П.М., след което се самонаранил. 
25-годишният мъж не е пострадал тежко, на място му била оказана медицинска помощ, като не се наложило настаняване в болнично заведение. Т.К. и С.И. били задържани в Седмо районно управление за 24 часа. И тримата участници в инцидента са известни на полицията – П.М. е регистриран за хулиганство, Т.К. – за хулиганство и кражби, а С.И. – за хулиганство и лека телесна повреда.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete