Сряда, 24 Април 2024, 22:25

35 400 къса контрабандни цигари и нерегистрирани газови пистолети са открити при акция на икономическа полиция в Ботевградско

13 Март 2018, 16:00
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2170 6


Специализирана полицейска операция с цел противодействие на разпространението на акцизни стоки без бандерол е проведена от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР София. В хода на акцията са претърсени два адреса в ботевградското село Скравена. Установени и иззети са 35 4000 къса цигари, фабрично запечатани, без български акцизен бандерол. Открити и иззети са също така и четири газови пистолета без необходимите по закон документи, както и боеприпаси за тях.
За срок до 24 часа е задържан обитателят на един от адресите. По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под наблюдението на Районна прокуратура- Ботевград.

Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (16) (1)
    1. добавен от: Анонимен 13 Март, 17:39

    Уважаема редакция,
    Сга разбирате ли що за дребни жалкари сте, като несмеете нито инициалите на извършителя, нито възраст да обявите, защото умирате от страх.Ако е обикновен човечец-данъкоплатец стъпил накриво, ще му обявите цялото родословно дърво и ще го оплюват всички идиоти.И вие като ботевград.ком сте средство за манипулация и изкривяване на моралните ценности, ноне и медия.

  • Отговори (10) (2)
    2. добавен от: Анонимен 13 Март, 19:36

    До Кмета и ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ: Вземете спешно решение за бързо кандидатстване в европейската програма за безплатен интернет. Определено е, че кои първи кандидатстват в програмата ще бъдат номинирани за включване. Програмата е само за 20000 общини от Европейския съюз. Страхувам се, че кмета ще бави топката защото ще му изгори бизнеса.

    • (0) (1)
      1. добавен от: Анонимен 15 Март, 00:12

      Моля, господата Тихомир Найденов и Иван Гавалюгов, да отговорят, кога ще спазят този закон. Ако не отговорят, ще считаме, че същите не желаят да спазят Закона.
      ЗАКОН
      за електронните съобщителни мрежи и физическа инфраструктура

      брой: 21, от дата 9.3.2018 г.

      Чл. 63. (1) Кабелните електронни съобщителни мрежи се разполагат подземно.
      Разполагането може да се осъществи във физическа инфраструктура при условията на съвместно ползване по реда на този закон.

      (2) Кабелни електронни съобщителни мрежи могат да се разполагат въздушно само:
      1. извън границите на урбанизираните територии;
      2. в урбанизирани територии с население до 10 000 жители;
      3. в квартали, части от квартали, попадащи в устройствени жилищни зони с преобладаващо ниско застрояване на урбанизирани територии с население над 10 000 жители, в които не е налице или не е достъпна подземна физическа инфраструктура на мрежов оператор и е налична стълбовна физическа инфраструктура на мрежов оператор.
      Чл. 64. (1) Подлежат на премахване:
      1. електронни съобщителни мрежи, разположени в нарушение на разпоредбите на този закон или на наредбата по чл. 63, ал. 5;

      Чл. 69. (1) Изграждането на физическа инфраструктура за разполагане на елементи на електронни съобщителни мрежи в съсобствена сграда или в общи части в сграда – етажна собственост, се извършва въз основа на договор в писмена форма със съгласие на собствениците, притежаващи най-малко една втора от собствеността в сградата, а в случаите на етажна собственост – въз основа на решение на общото събрание на собствениците по реда на чл. 17, ал. 3 от Закона за управление на етажната собственост.

  • Отговори (1) (2)
    3. добавен от: Анонимен 14 Март, 10:04

    "Жалкари" е слабо казано. Това са малоумни, недоразвити, психически-увредени олигофрени с овчи мозък, роби на недоразумението гавалигльо

  • Отговори (2) (1)
    4. добавен от: Анонимен 14 Март, 10:06

    втори, искаш безполезната пионка недоразумението гавалигльо да направи нещо полезна за града/общината ли? Ха-ха-ха, каква шега.
    Ревливия гъзолизльо знае само да имитира дейност с лъжливи и безсмислени действия, които нямат абсолютно никакъв полезен резултат, като през това време гледа да открадне, колкото може

  • Отговори (2) (0)
    5. добавен от: Анонимен 15 Март, 08:50

    На марин червения жената се е.б.е с драго на на маслата

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete