Четвъртък, 25 Април 2024, 11:48

35-годишен мъж от Правец пострада при трудова злополука

18 Август 2017, 13:00
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3199 11


Около 12.20 часа на 17 август в РУ- Правец бил подаден сигнал за възникнала злополука в автосервиз в града. Дежурна оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Установено е, че при работа с хидравлична преса е пострадал собственикът на сервиза. 35- годишният мъж е настанен за лечение с контузия на очна ябълка на дясното око. По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани в районната прокуратура в Ботевград и инспекцията по труда.

Източник: ОДМВР- София

Коментари (11)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 18 Август, 20:57

    При мотела ли е ?

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 18 Август, 22:59

    Не

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 20 Август, 17:28

    При мошениците на Правешките ханове - всичко знам и всичко мога. На Тошко дъртия мошеник - сина му Дидо малкият мошенник.

  • Отговори (2) (0)
    4. добавен от: Анонимен 20 Август, 18:03

    Тези от нищо не разбират

  • Отговори (1) (0)
    5. добавен от: Правчанин 21 Август, 09:41

    Така...първо не виждам проблем да се напишат имената на сервиза и на пострадалите или може би това е срамно и нечестно та трябва да се крием. Ми по-добре тогава въобще не съобщавайте нищо бе "Балканец! И второ, полицейчетата за какво точно са ходили - какво досъдебно производство са образували, т.е. срещу кого и какви материали са докладвали в прокуратурата, т.е. за какво престъпление - не виждам смисъл или само за отчитане на дейност. Вярно е че тия двамата (Тошко и Дидо - "Знам и Мога") наистина нямат хабер от много ремонтни дейности, но са готови на всичко, за да ти вземат парите. Ламборджини да им закараш са готови да му направят основен ремонт, пълен тунинг и т.н. без значение, че след това от тази кола ще може да се движи само купето и то като прикачен инвентар върху каруцата на Васил Вушков :D

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Anonimen 23 Август, 01:41

    A kude e NAP sega.Ili danuchnite v Pravets pak shte si zatvorqt ochite.Po tochno Vlado Piqnitsata .Sigurno oniq durt pedal Toshko oshte produlgava da plashta na bokluka Vlado.

  • Отговори (1) (1)
    7. добавен от: Анонимен 24 Август, 17:37

    Purvo nqmate li sram da pishete kakvi sa i kakvo mogat?Koi e karal na sila nqkoi da hodi v tozi serviz da si pravi neshto?Da ne sa vi vurzali s teglich i da vi vlachat do tam?Choveka bere dusha vie ste zastanali da komentirate kolko razbirat i koi e moshennik i koi kakvo razbira!Idete drugade da vi vidq kolko shte sa po-dobri!

  • Отговори (0) (2)
    8. добавен от: Сиси 24 Август, 19:36

    Първо...никой не ви кара да ходите там бее помиари скапани....второ...дано на всички вас,които говорите лоши неща ви се случи същото...и трето...никой не ви кара на сила да ходите там и при тях....това са хора,които никога на никого нищо лошо не са направили...поне Тошко...и като сте толкова смели айде покажете се кои сте...мишкари мръснии...

  • Отговори (1) (0)
    9. добавен от: Анонимен 25 Август, 19:07

    Не ги защитавайте, щото тия са абсолютни некадърници!!!Този сервиз на бая хора баталиса колите и требва да бъде затворен, преди да бъде спукана още някоя глава на невинни клиенти!!!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен. 26 Август, 15:11

    Много добре сиработи момчето,разширява си бизнеса и има много клиенти.Дано се оправи и няма последици от тази злополука.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete