Вторник, 23 Април 2024, 09:52

40 г. СОУ „Д-р Петър Берон”

25 Май 2016, 20:34
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 3725 0


На 25 май СОУ „Д-р Петър Берон” отбеляза своята 40-годишнина с грандиозен концерт в голямата зала на НЧ „Иван Вазов”. Училището е най-голямото в община Костинброд, а на гостите на тържественото събитие беше представена уникална програма, съчетала в себе си ретроспективни моменти с привкус на носталгия, доза хумор, задължителния фолклор, рецитали, песни, танци и др.

Концертът беше посветен на всички бивши и настоящи ученици и учители на СОУ „Д-р Петър Берон”. Чрез мултимедийни прожекции бяха представени кратки видео поздравления от бивши ученици, сред които професионалния атлет Инна Ефтимова, писателят и журналист Иван Русланов, музикантът Дани Милев и други успешни кадри на училището. „Гимназията”, както всички наричат училището, е дало много известни имена в областта на изкуството, науката и културата не само в Костинброд, а и на цяла България.            

Накрая сцената изпълниха всички участници, като директорът Ели Виденова поздрави всички, които са свързали живота си по един или друг начин с училището. Кметът на община Костинброд подари цветя на директора, след което сподели, че  е горд, че е възпитаник на СОУ „Д-р Петър Берон”. За финал на сцената бяха поканени и водещият от „Дарик радио” Михаил Дюзев, както и музикантът Дани Милев, който изпълни песен, като поздрав към училището.            

Концертът се радваше на изключително голяма посещаемост, като много от зрителите изгледаха концерта прави, поради липса на места в залата. Тържеството изпълни и една много важна задача – приемственост между поколенията както учители, така и ученици.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (176)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete