Вторник, 20 Август 2019, 06:01

45 години ДГ "Звънче"

16 Май, 18:07
(5) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 949 4


Мило, истинско и много вълнуващо тържество представиха прекрасните възпитаници на ДГ "Звънче" гр.Етрополе по повод 45 години от създаването на й.
Една приказна феерия от много красиви костюми, хубави песнички и танци завладя атмосферата, снощи /15 май/ в Големия салон на НЧ "Тодор Пеев-1871", където се състоя празничната вечер. С поздрав към всички присъстващи се обърна г-жа Маринова, директор на детското заведение, която благодари на родителите за доверието в колектива, на общинското ръководство и на всички, които подпомагат учебно-възпитателния процес на децата.
Тържеството уважиха : Росица Христова и Стефан Борисов, заместник-кметове на община Етрополе, Марияна Драганска-секретар на Община Етрополе.
Малчуганите от различните групи в детската градина представиха истински музикално-танцов спектакъл, в който имаше толкова много емоции и за тях и техните учители и родители.
По повод годишнината бе прочетен поздравителен адрес от името на Димитър Димитров-кмет на община Етрополе, а ръководството на общината подари и миялна машина на колектива. Поздравителен адрес имаше и от "Елаците-Мед" АД.
Прекрасни кошници с цветя украсиха сцената в края на концерта от името на Кмета на община Етрополе и Председателя на Общински съвет Етрополе, ОУ "Хр.Ботев" гр.Етрополе, ОУ "Хр.Ботев" с.Лопян, ДГ "Еделвайс" и др. От своя страна родителите на децата от групите бяха подготвили подаръци за учителите в знак на дълбока благодарност за полаганите грижи.

Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

 • Отговори (5) (0)
  1. добавен от: Анонимен 16 Май, 19:27

  Браво

 • Отговори (0) (5)
  2. добавен от: Анонимен 16 Май, 22:52

  Събирай си багажа и ходи където искаш с бравото за да не стане тесен света

 • Отговори (2) (0)
  3. добавен от: Анонимен 17 Май, 02:24

  От 2 за едно омръзна ни да получаваме жалби от граждани че търсишдецата

 • Отговори (0) (0)
  4. добавен от: Анонимен 17 Май, 13:56

  ?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (10)

Подготвихте ли се за лятото?

Анкета » коментари (10)

Подготвихте ли се за лятото?

отговори
Да (233)
70% Complete
Не (136)
70% Complete
Няма да почивам, поради липса на средства (296)
70% Complete