Петък, 20 Януари 2017, 16:02
По-различните новини само за вас!

Ботевград

5-километрова колона от автомобили преди тунел "Ечемишка" в посока Ботевград - София

+ | - 10.01.2017г. 16:49 | Новини
Прочетена: 1784 | 11

Оцени:

На АМ "Хемус" в посока Ботевград-София, на 45-ия километър, преди тунел "Ечемишка" се е образувала близо 5-километрова колона от автомобили, съобщи слушател на Радио "Фокус". По думите му изчакването продължава вече 30 минути и няма никакво движение, липсва информация и за причините за преустановеното движение. Образувала се е и колона от около 20 ТИР-а. Слушателят уточни, че по автомагистралата има снежна покривка, в резултат на валежите от последните часове.

Ограничава се движението в двете посоки на всички МПС по АМ "Хемус" в участъка София-Ябланица, поради снегопочистване, съобщиха по-рано от АПИ. По последни данни от Агенция "Пътна инфраструктура" вече е възстановено движението на леки автомобили по автомагистрала "Хемус" в двете посоки в област София. Ограничено е движението на тежкотоварни камиони над 12 т по път I-1 Видин-Враца-София в посока София, поради ограничено движение по автомагистрала "Хемус".

Източник: Радио "Фокус"
Стани фен във Facebook  
« Назад

Коментари (11)

  • 1
  • 2

Добави коментар
виж всички » Анкета

  • Одобрявате ли предоставянето на купите на мъжкия баскетболен отбор на Балкан за съхранение във фонда на Исторически музей Ботевград?
    Коментирай (3)

виж всички » Справочник

Новините по дни

Изпрати новина до Balkanec.bg

Заглавие: *
Текст на новина: *
Обратна връзка: