Четвъртък, 25 Април 2024, 02:39

95 литра контрабандно дизелово гориво са иззети от частен имот в Костинброд

1 Октомври 2018, 11:36
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 765 0


На 28 септември е извършена комплексна специализирана полицейска операция от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР- София, ТДНАП- „Фискален контрол“ и Агенция „Митници“.
В един от проверените обекти- частен имот в Костинброд, инспектиращите установили паркиран микробус „Мерцедес“ с поставен в каросерията му пластмасов съд тип „куб“ с вместимост 1000 литра и монтиран пистолет за наливане на гориво.
Митническите служители са иззели 95 литра дизелово гориво, за което собственикът на имота не притежавал необходимите документи. Съставен е акт за установено административно нарушение. Във втори проверен обект- ресторант в с. Драговищица, от данъчните служители е извършена контролна покупка, за която не е издаден фискален бон. При последвалата допълнителна проверка на касата на заведението е установено несъответствие между откритата сума и отбелязаната във фискалното устройство. Съставени са два акта и е издадено съобщение за запечатване на търговския обект.

Източник: ОДМВР- София

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete