Събота, 20 Април 2024, 16:00

Академията в Етрополе прави нови два терена

9 Февруари 2012, 15:37
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 2855 3


След като през май бе пуснат един нов затревен терен със съблекални и стартира изграждането на терен с изкуствено покритие и пълни размери, етрополци са пред следваща крачка.
 
Пред завършване е проектът и на нов затревен терен с трибуни за 600 зрители, съблекални и паркинг към него. Съоръжението се проектира от известния столичен архитект Александър Писарски и неговия екип. Изпълнението има и елемент на уникалност заради специфичната среда и преминаващата до новата база река.
 
Екипът на архитект Писарски направи заснемане, впоследствие и комплексно проектиране на филиалите на академията в село Първомай край Петрич и в Струмица (Македония), който е пред стартиране, комплексите в Айтос и Харманли, както и на градския стадион в Пирот, съседна Сърбия.
 
Пълна проектна и финансова готовност за финалния етап на строителните работи по последните проекти в Етрополе се очаква през третото тримесечение на годината.
 
Извън строителството на базата, в понеделник за старши треньор на родените 1997 година от Академия "Христо Стоичков" бе привлечен Диян Попов. Този отбор спечели Купата на БФС през 2011 година след победа на финала над Черно море.


Източник: http://topsport.ibox.bg

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete