Вторник, 19 Юни 2018, 17:18

Акцизни стоки без бандерол са иззети при полицейски операции на територията на областта

6 Октомври 2017, 12:55
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 984 1

РУ- Ботевград: При извършена проверка на магазин в града, в складовото помещение на обекта, служители на районното управление са открили и иззели 540 къса цигари, както и осем литра алкохол без акцизен бандерол.
По случая е регистрирана преписка за извършено нарушение по Закона за акцизите и данъчните складове.

РУ- Елин Пелин: При извършена проверка на ресторант в с. Долна Малина, под бар плота, са открити и иззети 100 къса цигари без акцизен бандерол. Регистрирана е преписка за извършено административно нарушение по Закона за акцизите и данъчните складове.

РУ- Костинброд: За срок до 24 часа е задържан 59- годишен криминално проявен местен жител, направил опит за избяга от полицейска проверка. При извършения му личен обиск у него са открити и иззети 180 къса цигари без бандерол. По случая е регистрирана преписка.

РУ- Пирдоп: 300 къса саморъчно свити цигари без акцизен бандерол са иззети от служители на районното управление от дома на 39- годишна жителка на града. По случая е регистрирана преписка.

Източник: ОДМВР - София

Коментари (1)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 12:47

    Браво на ОДМВР-то .Отлично оправдани средства на данакоплатците .Прах в очите на хората.За това ли ви плащаме ,да отчитате дейност с някакви (бабка с цигари,вуйчо с магазин хранещ семейство или някой тйнейджър тревоман).Та тази работа сте я свършили за 5 минути със звънкането по телефона на 2-ма 3-ма информатори,на които разчиствате терени да си правят каквото искат безнаказани.А искате по добро бъдеще за децата ни в тази западаща България.Така няма как да стане.!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (15)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (15)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (109)
70% Complete
Не подкрепям идеята (98)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (176)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (174)
70% Complete
Нямам мнение (15)
70% Complete