Четвъртък, 28 Март 2024, 23:47

Александър Тодоров: Казах ви, че ще се видим на 18 май в София

16 Май 2013, 07:04
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1144 0


Старши треньорът на Балкан Александър Тодоров бе много доволен от момчетата си, които за втори път победиха Левски в полуфиналния плейоф, и изравниха серията до 2-2 победи. В събота пети мач ще определи кой от двата състава ще отиде на финал.

Казах ви още преди седем дни, че ще се видим на 18 май в София,“ припомни Тодоров след успеха на Балкан в сряда. „Ужасно трудно е да се бие изключително качествен отбор като Левски. Те си остават фаворити в серията, въпреки че резултатът е 2-2.“

„Ще има сигурно напрежение и в двата отбора. Ние като че ли свикнахме вече да играем под такова напрежение. Целият град очакваше от нас това. Искам още веднъж да благодаря на всички фенове, които в работен ден не спестиха нито ръце, нито гърла, за да ни подкрепят. Заради тях, в нашата зала, винаги сме фаворити,“ отправи своята признателност Тодоров към ботевградската публика. „Публиката се настрой за Балкан, а не срещу Левски. В сравнение с много други зали, тук всички са коректни.“

Балкан по принцип залага на защита, но в двете си победи дотук надвкарва Левски. „В края на втората част Левски ни вкара бързи 18 точки, направихме лоши грешки, и им го позволихме. Без тях, ние имахме прилична защита. Но днес имаше много емоции. И в моментите, в които трябваше да играем с разум, ние играхме с емоции, затова ни вкараха тези 18 точки,“ обясни наставникът на „зелените“.

„В петият мач, ще спечели Левски, ако покаже класата си, или ние, ако покажем сърце,“ завърши Александър Тодоров, запитан какво ще се случи в събота, на 18 май, от 15.30 в зала „Универсиада“.

Източник: http://gong.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete