Петък, 29 Март 2024, 00:39

Александър Тодоров: Съжалявам, че така подарихме първото място на Лукойл

11 Януари 2014, 15:16
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1463 1


Серията на Балкан от седем поредни победи в шампионата бе спряна от Черно море Порт Варна, като именно това бе отборът, който за последно би "зелените". Сега нещата се повториха, а след срещата наставникът на ботевградчани Александър Тодоров коментира поражението така пред News7:
"Не се получиха нещата, защото през първото полувреме имахме ужасяващо нападение. Това, което искахме да направим не ни се получаваше и не говоря само за стрелбата. Имам предвид, че нямахме никакъв спейсинг в нападение, правихме елементарни грешки в защита. Днес те бяха по-добрият отбор. Това е баскетбола, понякога биеш, но друг път падаш. Когато свалихме на 1 точка помислихме, че те са готови и допуснахме нови грешки в защита и да ни вземат борби в нападение. Досега печелехме именно заради борбата в нападение, но днес не го направихме. Те успяха да спечелят мача с това.
Не съжалявам за поражението, тъй като сезонът е дълъг. Повече ме е яд обаче, че така подарихме първото място на Лукойл Академик. Ние бяхме единственият отбор, който можеше да ги конкурира. Това, за което съжалявам още повече пък е, че една група фенове реши да пътува 800 км в двете посоки и те не заслужаваха да видят това.
След нашата серия от 8-0, те ни направиха серия от 22-1. Да, това беше важно, но след това се върнахме в играта. На три пъти сваляхме на минус 1 точка, даже имахме и нападение, за да поведем.
Ще се справим с предстоящата серия от мачове и пътувания. Това не е нещо, което стои на въпрос, трябва да го направим."


Източник: BGbasket

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: BOBI 12 Януари, 01:48

    NIAMA ZNASHENIE TOVA E SPORTA MNOGO SA NI RADVALI I SHTE PRODALJAVAT VAJNOTO E VINAGI DA GI PODKREPIAME

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete