Четвъртък, 25 Април 2024, 03:00

Александър Тодоров: Важното от мача с Лукойл е да не повторим пак същите грешки

17 Февруари 2013, 09:51
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1870 0


Старши треньорът на Балкан Александър Тодоров сподели, че от днешната загуба от Лукойл Академик отборът му може да направи важен анализ за грешките си. Той добави, че в момента ботевградчани са съсредоточени върху мача със Спартак Плевен, а след това ще мислят за Купата: „Когато загубиш по такъв начин, че за едно полувреме да имаш 29 точки, значи има проблем някъде в отбора. 29 точки в едно полувреме не са достатъчни и срещу отбори, които са в дъното на класирането, а да не говорим за отбор като Лукойл. Мисля, че изпуснахме мача с нападението и елементарни грешки в защита на ниския пост. Нашите две четворки рано натрупаха лични нарушения и това ни извади от концепцията. Според мен това са причините за поражението.

Този мач ще го сложим в архивите и ако се изправим срещу Лукойл за Купата. Сега трябва да се подготвим за мача със Спартак Плевен, които показаха, че са неприятен отбор за нас. Имаме мач, който не искаме да подценим и след това ще говорим за Купата. Пак казвам – в днешния мач имаше много наши грешки, които можем да видим и ще бъде много важен за анализ, за да не повторим същите грешки и следващия път.”

По време на мача имаше доста нерви и от двете страни, а ето какво отговори Тодоров на журналистите по въпроса: „Ако кажа нещо по този въпрос, ще ме глобят от етичната комисия. Няма да казвам нищо, ако вие искате да платите глобата, ще кажа. Няма да коментирам нищо.

За Джими Хънт и завръщането му в игра треньорът каза: „Той е на преглед във вторник. Ако тогава му разрешат, ще започне тренировки същия ден вечерта. Илюзорно е да се мисли, че той ще бъде на 100% за Купата, но ще го ползваме с моментната му форма за още един човек в ротацията на отбора.”

Източник: http://gong.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete