Петък, 19 Април 2024, 12:49

Александър Василев от Чавдар (Етрополе) вкара за националите

5 Февруари 2012, 15:16
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 3441 0


Футболистът на "Левски" Стивън Петков вкара два гола за националния тим до 17 години в днешната контрола срещу връстниците от Черно море, която "трикольорите" спечелиха с 3:1. Селекцията на Александър Димитров се завръща в София, където предстои нов лагер преди гостуването на Малта, информира viasport.bg.

Петков откри резултата в 20-ата минута, а варненските юноши изравниха броени минути по-късно. В 27-ата отново Стивън изведе младите "лъвове" напред в резултата. Александър Василев от Чавдар (Етрополе) фиксира крайното 3:1 в 60-ата минута.

Тази вечер съставът на селекционера Александър Димитров се връща в столицата. На 8 февруари 22-ма футболисти влизат на втори лагер, този път в София. Отборът ще тренира двуразово - сутрин в залата на ДИТ в "Драгалевци", а привечер на изкуствения терен на ст. "Георги Аспарухов".

На 12 февруари 18 футболисти ще заминат за Малта, където на 13-и и 15-и този месец са първите две от серията седем международни контроли срещу юношеския национален тим на домакините.

В състава на Димитров вече е Радослав Цонев, който бе освободен от последния лагер на "Левски". Днес атакуващият халф дори игра срещу Черно море. Като начало селекционерът няма да вика Никола Колев от Литекс, само поради факта, че талантът е наказан за първия квалификационен мач с Португалия на 4 май. Колев ще се включи по-нататък. Днес той игра в контролата на Литекс с ЧФР Клуж, загубена с 0:1.

Засега е освободен един от четиримата вратари - Филип Димитров от Пирин.

"Доволен съм, условията за лагер и подготовка бяха перфектни", сподели за Viasport.bg Александър Димитров.

"Няма контузени, няма болни. Трябва да се има предвид, че това беше базов лагер, в някои дни имахме и по три тренировки. В контролата срещу Черно море ме интересуваше поведението на футболистите, не резултата. На този етап е рано да се правят генерални изводи. Тепърва ще търсим обиграване и специфични тактически постройки", каза още националният селекционер.

Източник: Агенция БЛИЦ, снимка viasport.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete