Сряда, 27 Май 2020, 16:42

Ангелски гласове и прекрасна музика в празничния концерт по случай Деня на Съединението

7 Септември 2019, 09:19
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 805 0


Концерт достоен като за Национален празник се състоя снощи в Големия салон на НЧ "Тодор Пеев-1871" гр.Етрополе, в който в продължение на два часа и половина присъстващите имаха възможността да се насладят на ангелските гласове на изпълнителите и на колекция от прекрасни песни, музика и танци.
В пазничният концерт "Крис и приятели" участваха творци, които са достоини за уважение, чието творчество е отправено към разнородна публика, които носят музиката и песните в сърцата и душите си, а някои от тях са преодолели физическото неудобство и са уникални като поведение, отношение, положителна енергия и присъствие на сцена. Толкова много прекрасни български и чужди песни, толкова много настроение с хубави емоции имаше през цялото време, в което сцената не остана празна дори за минута и на нея се представиха: Кристиян Григоров /режисьор и сценарист на концерта/, Маргарита Хранова, Пламен Любенов, Виктория Георгиева, Димитър Атанасов, Христо Младенов, Кристиян Грънчаров, Христина Йосифова, Адриана Николова- Печенката, Николай Томов, Вълчан Вълчанов, Калин Тонев, Вили Рай и ТА "Балканска младост".
Преди началото на празничната програма бяха поднесени цветя пред Паметника на загиналите във войните етрополци от Кмета на община Етрополе и Председателя на Общински съвет Етрополе и ПП "ГЕРБ".
Концертът е организиран със съдействието на Община Етрополе и НЧ "Тодор Пеев-1871"гр.Етрополе.
Цветя за всички участници имаше от Димитър Димитров-кмета на община Етрополе и Марин Маринов-председател на Общински съвет Етрополе.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (12)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (1034)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (107)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (78)
70% Complete
Мир по Земята (161)
70% Complete