Четвъртък, 25 Април 2024, 16:47

Анна Кръстанова представя първата си книга в Сливница на 25 септември

7 Септември 2019, 18:34
(0) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 1718 0


Писателката Анна Кръстанова представя първата си книга „Успях ли да се сбъдна?” пред своите съграждани от Сливница. Премиерата ще се състои на 25 септември /сряда/ от 19:00 часа в НЧ „Съзнание 1923” – Сливница. На представянето гостите, ще могат да чуят едни от най-завладяващите стихотворения, включени в книгата, ще разберат за тяхната история, как, къде и защо са написани, кое ги е провокирало. За тях авторката споделя: „Всяко от тях е частица от моята душа, защото за да си поет, трябва да гориш отвътре, да си експлозия от емоции и чувства, от мисли и думи."

В читалището в Сливница, ще бъдат пресъздадени някои от тези стихотворения чрез образът на танца. Ще може да се види как в един миг думите оживяват, за да стигнат до всеки един от присъстващите. Освен това, лично създателят на фондация "Буквите" - г-н Иван Богданов, ще разкаже за пътя на книгата и как едно обикновено момиче от малкия град тръгна по този път. Накрая присъстващите, ще имат възможност да зададат всичките си въпроси и да получат автограф от писателката, заедно с лично послание.

За книгата Анна Кръстанова споделя: „Това е книга написана с душа и сърце, която не просто се чете, а се преживява. Книга, която разказва за пътя на душата – от заблудата, през осъзнаването към любовта. Житейските катаклизми, през които преминава всеки, когато изгуби себе си. За по-малко от година можеш да научиш повече, отколкото през целия си живот до сега. Понякога от най-тежките преживявания се научават най-добрите уроци. И се помнят най-дълго”.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (185)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete