Петък, 19 Април 2024, 23:08

Атлантис Нет с много награди в традиционната коледна томбола

13 Декември 2017, 15:18
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2785 0


Започна коледната кампания на най-големия интернет доставчик в областта Атлантис Нет.

Всички клиенти на компанията, които предплатят своя годишен абонамент ползват до 50% намаление от стандартните месечни такси. Възползвалите се от промоцията участват в традиционната празнична томбола за спечелване на големи награди, но за да няма сърдити има подарък за всички - мултимедийни слушалки за план Mini, преносима батерия за план Standart или блутуут колонка за план Ultra.


Голямата награда в щедрата лотария е лаптоп Dell Inspiron, а участниците могат да спечелят още: Цифрова видеокамера Sony Action Cam, 24- инчов монитор LG, смартфон Samsung J3 и Лазерен принтер Xerox. Условието за участие е абонатите да предплатят своите такси за интернет за 2018, като цените варират от 160 до 280 лева за цялата година в зависимост от абонаментния план.


Освен томболата, празничната кампания на Атлантис Нет включва и големи намаления на цените на лаптопи, таблети и реновирана техника.


Атлантис Нет е специализиран доставчик на Интернет услуги с дейност, ориентирана към нуждите на широк спектър клиенти: домашни потребители, частни фирми, промишлени и търговски организации, Интернет зали, учебни заведения и др. на територията на София град и общините Ботевград, Правец, Етрополе, Ябланица, Тетевен, Гулянци и др.


Повече информация за условията на томболата ще откриете на страницата на Атлантис Нет във Фейсбук: https://www.facebook.com/AtlantisNetBG



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete