Четвъртък, 28 Март 2024, 22:27

Айла Фишър: Бракът ми със Саша Барън Коен не е нормален

1 Април 2013, 12:26
(0) (0)
Свят - Жълто
Прочетена: 3311 0


Дългоочакваното завръщане на австралийската актриса – Айла Фишър с филма на Баз Лурман - "Великият Гетсби" наближи доста (лентата, в която участват и Леонардо Ди Каприо и Тоби Макгуайър, тръгва по кината през май) и тя отново стана желано лице за модните списания. През април и май месец съпругата на британския актьор Саша Барън Коен (по-познат като Борат) ще краси кориците на цели две издания – на списание „Fashion", и на списание „C Magazine".

Чаровната червенокоска носи зашеметяващи, колоритни рокли на Burberry Prorsum, Chanel, Fendi, Oscar de la Renta, Herve Legere и обувки на Christian Louboutin.

37-годишната актриса говори откровено в интервютата за това, как се чувства на червения килим и какво представлява бракът ѝ със Саша, който е известен със странното си чувство за хумор.

Ето и няколко акцента от двете интервютата с нея:

За своя идол - актрисата Голди Хоун:

"Голди е моят герой. Просто мисля, че тя е невероятно забавна и обичам всички нейни филми. Тя е абсолютно страхотна. Имах шанса да танцувам веднъж на един дансинг до нея и се опитвах да имитирам движенията ѝ. Оттогава съм по-добра танцьорка!"

За периода, в който е била далеч от светлините и блясъка на Холивуд:

"Използвах това време, за да напиша сценарий за филм, заедно с майка ми. Това е забавен трилър. Обичам да пиша толкова много! Докато мислехме върху сценария изпихме доста джин с тоник, докато се кикотехме до късно вечер. Силно препоръчвам на всеки да създаде някакво творчество с член от семейството си. Така ще опознаеш този човек много повече и ще видиш нови страни от него."

За брака си с комика Саша Барън Коен, от когото има две дъщери – Олив и Елула:

"Определено това не е скучен брак, но не е и съвсем нормален. Знаеш ли, че с него често водим сюрреалистични разговори като от филма "Борат".

Затова, че след брака си с Коен приема юдаизма като религия, въпреки че е била последователка на методизма:

"Обичам в юдаизма това, че поставя акцент върху семейството, храната и смехът. За мен да науча повече за теологията, беше нещо очарователно. Обичам юдаизма."

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete