Вторник, 23 Април 2024, 09:22

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ към управляващите: Спрете разпродаването на държавни имоти от областните управители

23 Юни 2021, 17:24
(2) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1452 3


БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: Г-н Радев, г-н Янев, спрете разпродажбата на държавни имоти от областните управители!
Текат задкулисни сделки за разпродажбата на България на частни лица
Не това е работата на служебния кабинет!
Поводът за острата позиция и приложеното към нея писмо от името на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ към президента на Република България Румен Радев и служебния министър-председател Стефан Янев е информация на официалния сайт на Областна администрация на Софийска област, касаеща списък с продажба на 112 имота от областния управител на Софийска област Радослав Стойчев. Обявата "РЕГИСТЪР НА ИМОТИ – ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ с предоставени права за управление върху същите на Областния управител на Софийска област, на основание чл.18, ал. 1 от ЗДС, подлежащи на продажба по реда на ЗДС и ППЗДС" е качена в категория "Продажби" на сайта на областната администрация на 18 юни.
В писмото се припомня, че предходната областна управа, също със заповед на областния управител, е забранила продажбата на държавни имоти на територията на Софийска област, с което е гарантирала държавното имущество.
Според нас, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, настоящият областен управител явно с оглед на краткия мандат на един служебен кабинет е решил да разпродаде тези 112 имота по неясни причини. Ето защо остава подозрението, че „съществува задкулисно желание от определени хора и фирми да придобият тези имоти и затова е била задействана процедурата по продажбата им.“
Настояваме всички продажби на държавно имущество от служебния кабинет да бъдат спрени и областните управители в страната да бъдат ограничени да разпродадат държавното имущество. В противен случай ще стане ясно на българското общество, че служебният кабинет не е назначен, за да организира провеждането на изборите, не е и за това да покаже повече демократичност и морал в българската политика, а явно - за да удовлетвори интересите на група хора или фирми, които искат да придобият държавно имущество на ниски цени, се казва още в още позицията на партньорите от ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ.


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (8) (4)
    1. добавен от: Дебелия Военен 24 Юни, 08:19

    Егати смешката...Та това са вашите кадри......Крадете и с гъза ......Но нали трябва да излъжете хората, за да влезете в парламента .....ЗАЩОТО....Сега е момента за апаратамента...................

  • Отговори (3) (4)
    2. добавен от: ЦЕНЗУРА 24 Юни, 08:23

    Преоблекоха се Крадливите Калинки и пак в атака

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 28 Юни, 15:12

    Тези изобщо ако знаят какво патриотизъм
    По добре ще е да не дават акъл, че ги видяхме при предното управление.
    За да са на власт си дадоха и анусчето

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (176)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete