Четвъртък, 18 Април 2024, 20:16

“Балкан 1929“ поглежда към финалите за купата на АФЛ, след като подчини поредния си съперник

14 Ноември 2018, 18:29
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 948 2


Футболистите на “Балкан 1929“ продължават с блестящото си представяне в надпреварата за Купата на Аматьорската футболна лига. “Зелените“ се наложиха с минималното 1:0 срещу тима на ”Септември" (Симитли) днес в двубой, игран на неутрален терен в Радомир. Така балканци успяха да се класират за финалното стъпало от Втори етап на турнира, където ще срещнат “Миньор“ (Перник) за определяне на първенеца на Югозападна България. По-рано днес перничани отстраниха първия в класирането на Югозападна Трета лига - ”Хебър“ (Пазарджик) с 2:0.

Футболистите на "Балкан 1929" се отчетоха със силно представяне в днешния двубой. Балканци създадоха по-опасните положения и заслужено можеха да поведат на няколко пъти още през първото полувреме. Изстрели на Ивайло Бояджиев и Цветелин Цаковски срещнаха гредата и така до промяна на резултата не се стигна. В заключителните минути на втората час ткапитанът Здравко Атанасов също уцели страничния стълб, а по всичко изглеждаше, че късметът отново ще изневери на ботевградчани. Тогава обаче в 90-ата минута се появи "спасителят" за отбора на ”Балкан 1929“ в лицето на Цветелин Цаковски, който се разписа и с късна драма балканци отмъкнаха победата. Припомняме, че ботевградчани записаха успех срещу тима на ”Септември“ (Симитли) с 2:0 и по-рано през сезона, когато отборът гостуваше в Симитли в 1 кръг на Югозападна Трета лига.

Двубоят срещу "Миньор" (Перник) във финала на междуобластния кръг от надпреварата ще бъде на 21 ноември, като отново ще се решава в последствие къде ще се проведе срещата.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Ноември, 21:22

    Браво машини!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Ноември, 00:21

    Е как да вярваме на 0:4 от Сапарева Баня

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (40)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete