Четвъртък, 25 Април 2024, 22:02

"Балкан 1929" прекъсна победната си серия, но все пак остана непобеден

20 Март 2021, 16:56
обновена на 21 Мар 2021
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1109 3


Отборът на "Балкан 1929" не успя да постигне пета поредна победа от началото на пролетния полусезон, но се задоволи с равентство и запазва непобедимия си марш до момента. В трудно гостуване на 9-ия в класирането "Пирин" (Гоце Делчев), двубоят не излъчи победител и завърши наравно 0:0. С оглед играта на противника, която включваше доста единоборства и накъсване и тежкия терен, равенството изглежда не чак толкова лош резултат за "зелените". Въпреки това те имаха доста повече чисти положения и бяха отборът, който заслужаваше повече да спечели.  Срещата бе част от 22 кръг на Югозападна Трета лига.

В средата на първото полувреме гостуващия "Балкан 1929" създаде няколко опасни положения чрез Ангел Ангелов и Калоян Бонев. Малко след това и хубав изстрел на защитника Петър Василев с глава след центриране от корнер бе спасен от вратаря на домакините и до гол не се стигна. Футболистите на "Пирин" (Гоце Делчев) също застрашиха на няколко пъти вратата на балканци, но не толкова сериозно, че вратарят Костадин Котев да не може да реагираПрез второто полувреме отборът на "Балкан 1929" опита няколко интересни центрирания, които можеха да доведат до гол, но по една или друга причина топката не влезе в мрежата. Вместо това, се наложи вратарят Костадин Котев да показва добър рефлекс и концентрация на още няколко пъти през втората част, като запази мрежата си суха и предотврати поражение за своя тим. Повечето чисти положения бяха в сметката на балканци, но голът така и не падна. До края физическата битка на терена преобладаваше, като двата тима не успяха да се изненадат с нищо и съответно поделиха точката след нулево равенство. 

Във временното класиране, балканци дръпнаха с едно място напред и с 32 точки в актива си вече са 7-и, но и с мач по-малко. В следващия 23 кръг, който е на 24 март (сряда), "Балкан 1929" приема предпоследния "Банско" на своя земя в Ботевград. Срещата е с начален час 15:00 ч..




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete