Четвъртък, 25 Април 2024, 19:44

"Балкан 1929" ще спори за най-добър отбор на Югозапада след като прегази "Оборище" (Панагюрище)

25 Ноември 2020, 18:18
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1292 0


Мъжкият футболен "Балкан 1929" продължава напред в надпреварата за Купата на Аматьорската футболна лига. Ботевградчани имат възможността да се превърнат в най-добрия отбор от Югозапад, след като прегазиха с 3:0 "Оборище" (Панагюрище). Балканци се превърнаха в първенец на Софийска област и респективно играха срещу първенеца на област Пазарджик.  Двубоят се игра днес на неутрален терен в Герман. Още през първото полувреме "зелените" си извоючваха ценен аванс, който до голяма степен обезкуражи съперника. Голове на Петър Василев и Михаил Георгиев превърнаха първото полувреме в ключово за балканци. След почивката Ангел Ангелов матира отбора на "Оборище" и сложи края на интригата, а победата отиде заслужено в лагера на "Балкан 1929".

Според регламента на надпреварата, сега "зелените" трябва да се срещнат с победителя от мача между първите в другите две области, за определянето на най-силния тим на Югозапада. Това ще бъде отбора на "Марек" (Дупница), който съвсем  наскоро "зелените" обезличиха на своя стадион "Христо Ботев" с 1:0. Тепърва предстои да бъде уточнено допълнително кога ще се изиграе срещата.

В неделя футболистите на "Балкан 1929" слагат край на участието си в есенния дял на Югозападна Трега лига с гостуване на 11-ия "Надежда" (Доброславци). 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (187)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete