Четвъртък, 25 Април 2024, 03:39

Балкан гостува днес от 20 ч. на Сьодертеле Кингс. Мачът може да гледате на живо в интернет

5 Ноември 2019, 13:52
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 949 1


Балкан гостува днес на шведския шампион Сьодертеле Кингс в 3-ти кръг от груповата фаза на ФИБА Къп. Мачът е от 20:00 часа българско време и може да се гледа на живо в YouTube канала на ФИБА ТУК.   

Двата тима се изправят за трети път един срещу друг този сезон, след като се срещнаха по-рано през септември в квалификациите за Шампионска лига. Нашият отбор победи в Ботевград с 82-74, но загуби като гост с по-голяма разлика от 17 точки (64-79) и отпадна в първи квалификационен кръг. Сега двата отбора имат нова възможност да се срещнат, но в друг турнир.

Отборът на Йовица Арсич претърпя доста промени оттогава и започна българското първенство с пет поредни победи. В турнира за Купата на ФИБА Европа тимът от Ботевград е с победа и поражение, а съперникът е с две загуби. първата като домакин на Клуж с 80-86, а втората като гост на Енисей със 78-99. Сьодертеле е шести в шведското първенство към момента с актив 3-3. В последния мач отборът загуби от силния тим на Бораш в повторение на финала от миналата година. С контузия от 19 октомври е капитанът на тима и най-важен играч Дино Пита, като не играе в последните мачове. Американецт Инграм е със счупена ръка още след първия мач срещу Балкан, а на негово място бе привлечен шведският национал Антон Гадефорс.

Двубоят днес е от изключително значение за Балкан за продължаване във втори кръг. Първите два отбора от всяка група се класират напред. 



Гледайте мача на живо от 20:00 часа българско време тук:


Източник: balkan-basket.com

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete