Четвъртък, 25 Април 2024, 13:36

Балкан гостува на Левски Лукойл днес в дербито на 25 кръг

7 Април 2021, 15:45
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 692 2


Балкан приема Левски Лукойл в дербито на 25 кръг НБЛ. Мачът е от 19:00 часа в зала “Универсиада” и ще бъде излъчен на живо по MAX Sport 2 HD. Статистика може да следите ТУК.

Мачът между двата финалиста в последните години е едно от най-интересните дербита в българското първенство, но липсата на публика този сезон, лишава до голяма степен от заряд този мач. Интересното е, че при прескачане на първата фаза от плейофите двата тима могат отново да се срещнат един срещу друг отново на полуфинал.

До момента в класирането на НБЛ тимът на Тити Папазов е втори с три победи над Балкан, но и мач повече. Тимът има общ актив от 18 победи и 4 поражения срещу 15-6 за момчетата на Йовица Арсич. Тимът ни е трети в класирането като е почти невъзможно да излезе втори. Това минава през загуба на Левски от последния Черно море и три победи до края на редовния сезон. При победа на “сините” те ще си гарантират поне второ място в редовния сезон, а успех на Балкан ще личи възможността на “сините” да излязат първи в класирането.

След днешния мач на Балкан предстоят две домакинства в Ботевград - на Академик Пловдив (10/04) и Ямбол (17/40), докато “сините” имат една среща до края на редовния сезон след дербито с ботевградчани и той е срещу последния в класирането Черно море Тича (17/04).

В мачовете между двата отбора Балкан и Левски си размениха по една победа. Ботевградчани спечелиха драматично в София през декември с 66-68, но след това загубиха у дома със 76-81.

Венци Петков и Герасим Николов пропуснаха последните мачове на своя тим, като е възможно да се завърнат в игра днес, докато Балкан е пълен състав и ще се опита да се върне на победния път след загубата от Рилски в последния мач.

Гледайте на живо от 19:00 по MAX Sport 2 HD.

САМО БАЛКАН!




Източник: balkan-basket.com

Коментари (2)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Април, 16:36

    дано не паднем с голяма разлика.....явно вече за това се борим...

  • Отговори (0) (2)
    2. добавен от: Анонимен 7 Април, 20:13

    Ако г-н Гавалюгов чете тук коментарите искам да му задам само един въпрос... кога ще поемеш някаква отговорност относно играта и играчите на балкан

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (184)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete