Петък, 19 Април 2024, 06:03

Балкан отдава таланта Бинев под наем до края на сезона

11 Януари 2013, 23:19
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1821 0


Младият талант на Балкан Ботевград Емил Бинев най-вероятно ще доиграе оставащата част от сезона в друг клуб от Булсатком Националната баскетболна лига.
21-годишното крило ще подсили родния Черноморец, където е в добри отношения със старши треньора Дечо Коешинов, и ще може да трупа игрови опит край морето.
От началото на сезона в Балкан Бинев е влизал в игра само в пет срещи, средно за по пет минути, и сам е изявил желание да поиграе известно време в друг клуб, където да получава повече време на терена.
По информация на Гонг, желанието на Черноморец е да вземе за по-дълъг срок своя юноша, но от Балкан са склонни да го пуснат само за оставащите месеци до края на настоящия сезон, тъй като възнамеряват да разчитат на него в бъдеще.
Балкан вече се раздели и с Любен Пасков, като също позволи на младока да търси развитие на друго място. От началото на 2013-та ботевградчани подписаха с Владимир Панич, но след като общо трима играчи напускат – Иван Лилов, Пасков и Бинев – най-вероятно ще се търсят и други нови попълнения.
В събота Балкан гостува на Черно море Порт Варна, като това ще е и последният мач на Емил Бинев за „зелените“ този сезон, ако всичко протече нормално при договарянето му с Черноморец.
 


Източник: http://www.bgbasket.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete