Сряда, 24 Април 2024, 14:55

Балкан се предаде на Ямбол в последната част (снимки)

3 Март 2012, 20:00
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3433 0


Отборът на Ямбол записа нова победа в НБЛ, след като тази вечер се наложи при гостуването си на Балкан със 71:55 в мач от XX кръг. Джон Офоегбу вкара 18 точки за гостите, а Юлиан Радионов и Станислав Говедаров приключиха съответно с по 16 и 10.
Станимир Маринов отбеляза 17 точки за ботевградчани, а Димитър Маринчешки и Димитър Филипов добавиха по 9 и 7.
Срещата започна изключително равностойно, като първо ямболии успяха да поведат с пет точки – 13:8 благодарение на Говедаров и Радионов, но след това, домакините Мароевски и Маринов възстановиха равенството. В последните две минути на частта гостите отново бяха по-добри и Дурчев и Офоегбу пак изведоха тима си с пет точки – 22:17.
През втората четвърт играта продължи да върви кош за кош, като ботевградчани опитваха с всички сили да изравнят, но съперникът им успяваше отново да отвори малка разлика и почивката дойде при 35:32 в полза на възпитаниците на Иван Чолаков.
През третата четвърт домакините продължиха с непрестанните си опити за обрат, но като цяло, в тези минути и двата отбора допуснаха много грешки и резултатността бе излючително ниска. Все пак, това се оказа по-полезно за Балкан и след 30 минути, „зелените” изоставаха само с една точка – 42:43.
Последната четвърт на двубоя бе изцяло за гостите от Ямбол, като този път стабилна игра в нападение демонстрираха Джеферсън и Гуджино и благодарение именно на тях, разликата премина границата от десет точки, което гарантира крайния успех на гостите – 71:55.


Източник: sportal.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete