Вторник, 16 Април 2024, 11:10

Балкан се включи в училищен проект за здравословно хранене

15 Февруари 2019, 11:13
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1195 1


Мъжкият отбор на Балкан участва в проект на Основно училище "Св.Св.Кирил и Методий" в град Ботевград "Посланици на здравето: Спортувай активно - храни се здравословно". Митко Димитров, Павлин Иванов, Румен Василев, Микейл Хопкинс и Брендън Браун посетиха едно от училищата в града и разговаряха с учениците за ролята на храненето при активните спортисти.

Още на входа на ОУ"Св.Св.Кирил и Методий" вчера играчите на Балкан бяха посрещнати с традиционна питка с мед и множество от деца, тръпнещи с нетърпение да се докоснат до тях. Основна заслуга за страхотната организация имаха двамата учители по физическо възпитание Даниела Бориславова и Павлин Димитров. Изненадите им продължиха и във физкултурния салон, където няколко класа ученици приветстваха баскетболистите с българско хоро. След това самите играчи имаха възможност да научат как се играят народни танци, а едва след това да покажат и това, в което те са най-добри, а именно баскетбола.



Играчите подариха на училището топка с автографи, а учениците не спираха да ги изненадват като им подариха мартенички, магнити и валентинки по случай Деня на влюбените. Учителите също направиха страхотно посрещане, като бяха подготвили и специални сладкиши, баница и сладки, с които да приемат играчите в своето училище.

Източник: bg.basket.com

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete