Събота, 20 Април 2024, 12:39

"Балкан" - ветерани със сребро от турнира по случай "3-ти март" във Враца

21 Февруари 2021, 21:43
обновена на 21 Фев 2021
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1134 3


Ветераните от футболния отбор на „Балкан“ – Ботевград завоюваха второ място на състоялия се днес турнир по мини футбол в гр. Враца. Турнира бе организиран по егидата на БАМФ и в него взеха участие 12 отбора. По пътя към финала "Балкан" победиха последователно Евъргрийн – Враца с 3:2 и Мирково (Мирково) с 4:3. Полуфиналната среща с Атлетик – Враца бе решена след 2:2 в редовното време и изпълнения на дузпи.

На финала ветераните от „Балкан“ отстъпиха с 1:4 (гол на Ивайло Иванов) на местния „Врачански скали“, в чиито редици се отличаваха бившите футболисти от „А“ група - Илия Илиев и Николай Божов.

След края на турнира, двама  от "Балкан" получиха индивидуални награди. Като "Най-добър играч" на турнира бе отличен Цветомир Ралков. Наградата бе изключително престижна, тъй като както вече споменахме, в турнира участие взеха много бивши професионални футболисти, стигали до най-високото ниво на българския футбол. Призът за "Най-техничен играч" пък отиде при неостаряващия Андрей Андреев, който също беляза много силно представяне и напълно заслужено грабна друго престижно отличие. 



Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete