Петък, 29 Март 2024, 12:46

Балкан загуби гостуването си в Перник

20 Август 2017, 08:24
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2690 18


В среща от втория кръг на Югозападната Трета лига, отборът на Миньор (Перник) успя да се наложи над гостите от Балкан (Ботевград) с 2:1. С оглед традициите на двата отбора, се очакваше истинско зрелище за феновете, които присъстваха на стадиона.

Малко след като бе дадено началото на мача, Ивайло Бояджиев от отбора на Балкан уцели гредата. Положенията пред вратата на перничани се редуваха, а гостите от Ботевград показаха по-голямо желание за победата. В 9-ата минута отново Бояджиев бе замесен в добра атака за Балкан, като дори се стигна до попадение, което обаче бе отменено заради засада. В хода на мача, Миньор успя да си стъпи на краката и в 17-ата минута имаше възможност за гол, но отново на ниво бе вратарят Емил Петров. В 40-ата минута падна и първото попадение в мача, когато Денис Николов успя да се разпише след корнер. Така на почивката двата отбора се разделиха с минимален аванс за отбора на Миньор (Перник).

Второто полувреме започна на бързи обороти, като двата отбора предложиха здрава битка на терена.В самото начало на втората част, перничани имаха възможност да удвоят преднината си, но гредата помогна на Балкан. Така се стигна и до 53-ата минута, когато Ивайло Цветанов от Балкан вкара изключително красиво попадение, рядко срещано по българските терени. След като резултатът бе равен, страстите в двата отбора надделяха и нарушенията валяха едно след друго. Отново краят на мача дойде след спорно съдийство. В последната минута от редовното време, отборът на Миньор получи правото да изпълни наказателен удар, който бе успешен. Няколко минути по-късно един от основните играчи в защитата на балканци, Стоян Георгиев, получи червен картон.

Това означава, че той със сигурност пропуска дербито на 3-тия кръг срещу Чавдар ( Етрополе). Така се оформи и крайният резултат 2:1 в полза на Миньор.



Източник: balkanec.bg

Коментари (18)

  • Отговори (6) (6)
    1. добавен от: Анонимен 20 Август, 08:54

    Редак - как не ти омръзна да мрънкаш само?

  • Отговори (1) (3)
    2. добавен от: Анонимен 20 Август, 09:38

    Тоя от Перник се спъна и тоя дузпа е къв тоя съдия

  • Отговори (6) (4)
    3. добавен от: Фен на Балкан 20 Август, 10:05

    Веднъж бившия кмет на Ботевград съсипа отбора на Балкан по футбол и сега ние феновете трябва да подкрепим футбола на Ботевград ,че пак ще останем без отбор. Ако трябва да се иде пред БФС :x

    • (1) (4)
      1. добавен от: Анонимен 20 Август, 13:17

      Е сега настоящия кмет няма да го съсипе???

  • Отговори (6) (1)
    4. добавен от: Анонимен 20 Август, 11:37

    Редовски е прав за съдиите, но Балкан трябва да продължи да играе в лигата.Момчетата го заслужават,а и за хората от Ботевград е добре. Догодина билетите за феновете на Миньор Перник трябва да са по 10 лв.,а за ЦСКА 5лв.

  • Отговори (1) (2)
    5. добавен от: Анонимен 20 Август, 12:06

    Ей тия съдий от рано започнаха с номерата а изчакайте от първите кръгове почнаха а ония където свири ха срещу Хебър да не смеят да дойдат в Ботевград защото следващия им дом ще е във онази висока сграда до светофара

  • Отговори (1) (1)
    6. добавен от: Анонимен 20 Август, 13:14

    Стига сте ревалии, съдии и под вола теле

  • Отговори (2) (0)
    7. добавен от: Анонимен 20 Август, 13:24

    Има нещо със съдиите, но като цяло не виждам да е целенасочена атака срещу Балкан. Просто толкова си могат.. Те световноизвестни съдии по Висшата лига, Примера Дивисион, Бундеслигата правят фрапантни грешки, какво остава за съдии в България- трета аматьорска дивизия.Не мисля, че това е сериозен аргумент да се оттегли отбора от първенството...

  • Отговори (2) (0)
    8. добавен от: Анонимен 20 Август, 15:51

    Нали, нали, нали. 3 минути интервю и най-употребената дума от президента на отбора беше "нали" :lol:

  • Отговори (3) (1)
    9. добавен от: Анонимен 20 Август, 16:12

    Вие немате право да ревете.Вие не се казвате Иван и не сте кмет,за да ревете.Само който е кмет може да реве.

  • Отговори (1) (2)
    10. добавен от: Анонимен 20 Август, 17:21

    Момчетата заслужават премия въпреки че загубиха те играха мъжки,играха добре ,а в Перник футбол трудно се играе, но имаше един п....ст съдията, той даде трите точки на Миньор.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete