Петък, 19 Април 2024, 06:15

Балкан затрудни максимално лидера ЦСКА 1948

8 Октомври 2017, 18:23
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1948 2


Отборът на ЦСКА 1948 постигна труден успех с 4:2 над Балкан (Ботевград) в мач от 10-ия кръг на Югозападна Трета лига. Играчите на Валентин Илиев се измъчиха срещу “зелените”, но централният бранител Тони Стоичков, Емил Гъргоров и резервата Спас Спасов донесоха попаденията за “червените”, които се оказаха достатъчни за трите точки в днешния сблъсък. Головете за тима от Ботевград пък реализираха Ивелин Данчев и Ивайло Златев.

 Самият двубой очаквано започна по-добре за домакините. Играчите на Валентин Илиев контролиха играта и логично в 21-ата минута “червените” стигнаха до отлична възможност за гол, след като Емил Гъргоров шутира, но стражът на тима от Ботевград се намеси отлично и запази мрежата си “суха”.

В 24-ата минута Балкан поведе в резултата на стадион "Драгалевци". Вратарят на ЦСКА 1948 излезе неразчетено, след което се сблъска с Тони Стоичков, на правилното място се озова Ивелин Данчев, който без да се замисли вкара кълбото във вратата на "червените".

В 38-ата минута Кирил Котев можеше да изравни резултата, но централният бранител стреля право в тялото на Емил Петров. След тази ситуация "червените" продължиха да натискат, но не успяха да стигнат до голово положожение и двата отбора се оттеглиха при резултат 0:1 за тима на Иван Редовски.

В 46-ата минута Андон Гущеров пробва изстрел от пряк свободен удар, но опитът му мина далеч от целта. В 55-ата минута Хаджиниколов проби отляво и шутира много технично от дистанция, но кълбото мина на сантиметри от страничния стълб.

Все пак логичното се случи в 57-ата минута, когато Емил Гъргоров центрира от корнер. Най-съобразителен в наказателното поле се оказа Тони Стоичков, който с глава матира Емил Петров. Младият бранител се разписва във втора поредна среща.

В 69-ата минута гостите можеха да вкарат втори гол в мрежата на Бахтарлиев, но стражът на "червените" се спаси. Секунди по-късно играчите на Валентин Илиев стигнаха до второ попадение. В негов автор се превърна резервата Спас Спасов.

"Зелените" шокираха ЦСКА 1948 в 73-ата минута, когато Ивайло Златев не се поколеба да накаже слабата игра на "червените" в защита. Радостта за футболистите на Редовски не бе дълга. Играчите на Балкан направиха груба грешка в отбрана, Йоан Маринов открадна една топка, а бранител на Балкан направи нарушение срещу младия футболист и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана Гъргоров, който не сбърка.

Секунди по-късно Андон Гущеров проби мощно отляво и центрира на задната греда към Емил Гъргоров. Атакуващият играч технично с глава вкара втория си гол в срещата. В последните минути ЦСКА 1948 намали темпото и срещата завърши без повече голове.




Източник: sportal.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 8 Октомври, 20:26

    ABE TOQ MI6OK №5 OT BALKAN IMALI MA4 BES DA SI VKARA GOL. IVANE ZAMISLI SE

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 8 Октомври, 20:28

    TIQ I IMETO MO UBARKAHA JURNALA V SPORTALA.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete