Сряда, 24 Април 2024, 03:47

Балотели: Надявам се Сити да удари Юнайтед

8 Април 2013, 12:03
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 1436 0


Нападателят на Милан Марио Балотели не крие, че тази вечер ще стиска палци на бившия си тим Манчестър Сити в дербито срещу Манчестър Юнайтед.

"Голът, който вкарах на стадион Олд Трафорд беше страхотен момент в кариерата ми, също както попадението, което реализирах за Италия срещу Германия на Евро 2012", каза стрелецът в официалната страница на "гражданите" в интернет.

"Още откакто пристигнах в Манчестър Сити всички ми говореха за дербито като срещата, която трябва да спечелим. А Олд Трафорд бе стадионът, който трябваше да превземем. Аз го осъзнах и го направихме", отбеляза Супер Марио.

"Аз и Найджъл де Йонг ще гледаме мача тази вечер. Навярно няма да сме заедно, но и двамата ще подкрепяме нашите бивши съотборници и мениджъра. Сигурен съм, че Роберто Манчини ще намери начин да спечели дербито. Наистина се надявам Сити да победи.

ФА Къп е престижна и важна надпревара, спечелването на която носи слава за всички - за играчите, целия отбор и феновете. Аз имах щастието да изживея още един велик момент срещу Юнайтед, за ФА Къп. "

"Разбира се, че се надявам Сити да спечели купата. тимът има потенциала да го направи и момчетата заслужават поне един трофей този сезон."

"С Милан се опитваме да се класираме за групите на Шампионската лига и съм сигурен, че Сити също ще се класира директно в групите. Надявам се да играя с Милан на стадион Етихад."

"Ако това се случи, ще се върна с много обич и уважение към всички: клуба, играчите и феновете. Бих искал Милан и Манчестър Сити да бъдат в една група на Шампионската лига, това би било страхотно", завърши своето изказване Марио Балотели.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete