Четвъртък, 28 Март 2024, 11:33

Бързи производства са образувани срещу двама нарушители на пътя

25 Април 2018, 11:58
(1) (1)
Своге - Новини
Прочетена: 3044 3


РУ- Пирдоп: Около 14.30 часа, в Златица, автопатрул спрял за проверка мотопед „Пиаджо“ без регистрационна табела. След извършена справка се оказало, че същият не е регистриран по надлежния ред. След оглед на местопроизшествието мотопедът е иззет, а срещу водача М.И./63г./ е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 345, ал.2 от НК.

РУ- Своге: Около 14.20 часа, в с. Владо Тричков, автопатрул спрял за проверка АТВ, управлявано от местен жител. След като справка показала, че четириколесното возило не е регистрирано по законоустановения ред, а 21- годишният В.Х. го управлява без съответното СУМПС, водачът е задържан за срок до 24 часа. Срещу нарушителя е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 345, ал.2 от НК.

Източник: ОДМВР- София

Коментари (3)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Скапан балканец 26 Май, 14:39

    Какви сте вие хора в дефилето мързели,написах обява за търсене на работници за цепене и рязане на дърва ,никой не се обади повече от месец,вие дефилефтрачи не ставате за нищо а ви бива само да краднете,мързелувате и да сте завистливи,затова вашия край в Свогенско изглежда така опърпен и порутен с неизмазани къщи разбити пътища,дръжте си на червените ДПС-то и след още 30 г ще сте на същото дередже,с ями без услуги за почистване на шахти ,без канализация и ифраструктура ,гарата ще е пълна с пътници за София с хора облечени в тъмни дрехи за да не си личи мръсното.

  • Отговори (0) (2)
    2. добавен от: Аз съм 2 Юни, 14:47

    Кмета на Своге
    Ето какъв кмет си избрахте.
    Отивам аз в кметството за да се срещна с кмета по важен за населеното място,проблем наболял от години но уви той бил зает и го нямало ми се съобщава,кога ще се върне не се знаело.
    Реших да почакам и отидох до едно заведение на кафе и цигара.
    В средата на седмицата средата на следобяда чувам аз глаът на търсения кмет в сепарето който цъка карти пушейки неговата пура.
    Аха значи това била неговата заетост,вместо с неговия антораж да тичат из коридорите на министерски съвети,областно управление,регионално развитие за поредния литър боя и чувал цимент той най заето играе на карти с неговото обкръжение което също така е част от Свогенското управление, ЕТО КАКЪВ КМЕТ СИ ИЗБРАХТЕ.

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Онзи 2 Юни, 14:50

    Има ли в Своге някакъв строителен контрол който да наблюдава строителните ремонти на обществените поръчки възложени на фирми или и това са кръгове от фирми на първа частна община.
    Подлеза на гарата който в момента се ремонтира вече е ОСРАН от некадърните строителни кадри. Само един пример ще дам.
    Заварките на Перипетите до стената която е от бял мрамор е изгорял стената,а това ще си остане до век и веков.
    Слага се мокър велпапе,парцал или някакъв шперплат за да се защити камъка от изгарящите заварки, а тавана от ефтиния поликарбонат вече е пробван дали ще устой на ямрука на някой умник и е вдлъбнат,ако беше използвана циментов варов разтвор,както би трябвало на такъв нисък таван този експериментатор щеше да си счупи ръката.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (34)
70% Complete