Петък, 19 Април 2024, 14:20

Баща и син Манолкови правят вратарски Камп в Албена през юни

16 Юни 2021, 16:40
(0) (0)
Сливница - Спорт
Прочетена: 1394 0


Легендарният вратар на Локомотив София, Цска, Черно море и Сливнишки герой – Борис Манолков и синът му Владимир правят вратарски Камп в Албена. На събитието от 20-ти до 25-ти юни ще участват вратари на възраст от 8 до 18 годишна възраст. Планът, е „ART GOALKEEPER TRAINING CAMP” да се провежда два пъти в годината във формат на летен и зимен тренировъчен лагер.

Всички треньори в кампа са с дълъг опит като вратари, с опит като треньори на вратари, с национални резултати и с най-висока степен на Европейско ниво. Главната цел на програмата е да допринесе за развитието на вратарите, които с упорит труд да достигнат високо международно ниво, като практикуват специализирано обучение за вратари от най-ранна възраст и индивидуално последователно проследяване във времето.

ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2021 е подходящ за вратари на възраст 8-18 години, които искат да развият своите умения и да получат по-добро разбиране на играта. По време на програмата ще се работи с различните фази на играта, съгласно методология, базирана на техника, позициониране, вземане на решения и осъзнаване на играта.

Вратарите ще бъдат разделени на групи въз основа на възрастта им. Всички участници в края на вратарския камп ще получат сертификати за успешно представяне, като най-добре представилите се вратари ще спечелят и специална награда статуетка “Вратар на лагера”, както и снимка в албум “Стена на славата” в страницата на организатора във Фейсбук: Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School.

Пълната програма съдържаща цялата информация, както и форма за участие ще може да получите, като се обадите на телефон: 0886 00 93 93 – Владимир Манолков.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete