Четвъртък, 18 Април 2024, 08:58

Баскетболният отбор на ПМГ "Акад. проф. д-р Асен Златаров" и "Граммер" АД се включиха в пролетното почистване на парка в Трудовец

2 Април 2017, 21:37
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2639 3


На поканата на Сдружение “Трудолюбци” за пролетно и Великденско почистване на парк “Ракитин”, днес се отзоваха около 30 доброволци.

Много приятна изненада бе включването на баскетболния отбор /девойки/, при ПМГ “Акад. проф. д-р Асен Златаров” - Ботевград, начело с директора на училището, г-жа Д. Колева. Отборът на девойките е световен шампион за миналата година в съответната възрастова група. Сега им предстои световно първенство в Хърватия. С участието си в кампанията, младите баскетболистки показаха, че освен на труд и дисциплина в спорта, са способни на труд и в полза на обществото и природата.

Голяма бе подкрепата от страна на “GRAMMER AG”. В групата участваше г-н Валентин Джамбов, който ремонтира столчетата в детския кът при читалището, главният счетоводител на завода - г-жа И. Бозаджиева, която сподели, че много се радва на активността на децата, защото те се възпитават с това, което дават и правят, а не с това, което им се дава наготово. Г-жа Бозаджиева сподели, че групата на “Граммер” откликва на инициативата, защото са убедени, че всеки трябва да дава своя принос за средата, в която живеем.

Резултатът от трудовата акция: почистиха се тревните площи и алеите, а деца предложиха идеи за Великденската украса. Засадиха се пролетни цветя. Едно от участващите момичета донесе червена иглика и каза, че тя е съхранена от известната преди години красива цветна градина на леля Цонка Бенчева.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 3 Април, 19:57

    Поздравления за прекрасната инициатива!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 3 Април, 22:05

    Чак пък световен шампион :idea: :?:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 4 Април, 07:38

    Браво на баскетболния отбор!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (120)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (48)
70% Complete