Четвъртък, 28 Март 2024, 13:37

Бат Сали изгонил германец педофил, който къпел циганета

28 Юли 2013, 17:36
(0) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 6253 3


Бат Сали изгонил германец педофил, който къпал циганета в местния квартал в Самоков. Това обяви новоизпеченият депутатът от ДПС Александър Методиев, станал известен като Бат Сали, в предаването на Мартин Карбовски по TV7. Преди години бат Сали съдействал на Карбовски да направи разследване по случая, а германецът бил съден за деянията си.

По-късно, когато се разрази скандалът с депутата Владо Кузов, който също бе забъркан в педофилия, родителите на децата, на които той бил посегнал, се отказали да се изправят срещу него в съда.

Бат Сали отново разказа историята, при която го свързват с това, че е продавал ток на съседите му в квартала. ”Тази мрежа, за която ме обвиняват, я няма. Никога не е имало такава мрежа. Аз имам чисто съдебно минало. Колкото до тока, ситуацията е следната. Мрежата в квартала е от 30-40 години. Последните 10 години трайната безработица сред циганите направи така, че да не могат да си плащат тока. Вина за ситуацията има тогавашното електро, защото остави хората на произвола на съдбата. Аз си имам партида и си плащам. А тях ги оставиха да не плащат с години. Така се събраха сметки от по 2 - 3000 лева на семейство. Когато това стана, от енергото решиха да свалят електромерите на тези хора. Обаче свалиха и на нередовните, и на редовните. Направиха това, но оставиха мрежата да функционира. А без тока не може. Ето така се стигна до закачането за моя електромер. Аз не живея в квартала, а на 300 метра от него. Това е истината. Хората си плащаха тока, който се водеше на мое име, защото ползваха моята партида”, обясни Методиев и призова българите да разчитат на циганското общество.

Източник: http://tv7.bg

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (35)
70% Complete