Събота, 20 Април 2024, 16:52

Байерн преклони Арсенал насред Лондон

20 Февруари 2013, 11:57
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 1452 0


Арсенал загуби с 1:3 от Байерн Мюнхен в първи 1/8-финален сблъсък на Шампионската лига, който се игра на стадион "Емиратс" в Лондон.

Баварците откриха резултата в самото начало на срещата. Томас Мюлер центрира към Тони Кроос, чийто безпощаден изстрел от границата на наказателното поле не остави шансове на Шчесни.

В средата на първата част Даниел ван Буйтен засече топката с глава и полският вратар се затрудни с избиването на топката. Тя попадна на крака на Томас Мюлер, който реализира от непосредствена близост, удвоявайки преднината на своите.

Десетина минути след почивката Лукас Подолски намали резултата с глава, засичайки топката след изпълнение на несъществуващ ъглов удар, като точно германецът игра последен с кълбото преди това.

Постепенно Арсенал набра скорост и бе по-добрият отбор на терена. Въпреки това четвърт час преди края на мача Манджукич вкара нелеп и доста щастлив гол чрез рикошет, с помощта на Бакари Саня.

В другата среща днес на стадион “Ещадио до Драгао” Порто победи Малага с 1:0 с гол на Мутиньо в 56-ата минута. Това бе първата загуба на испанския тим в Европа този сезон. Реваншът е на 13 март в Испания.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete