Петък, 29 Март 2024, 09:33

Богомил Бранков: "България над всичко"

11 Март 2017, 07:56
(5) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3506 24


Представяме ви интервю с кандидат за народен представител от Коалиция "Обединени Патриоти" в 26 МИР София- област.

1. Вие сте общински съветник в Елин Пелин, какво свършихте там, за да отправите поглед нагоре?
Здравейте, през 2015 се впуснахме в местните избори, защото беше дошло време в Елин Пелин да настъпи промяна. Тази промяна не беше инициирана от политическите партии, а по желание на хората, които заявиха, че вече не може да се продължава така. Нужно беше да се смени курса, да се отвори управлението, гражданите да бъдат част от целия обществен процес. Те видяха в нас тази възможност и коалицията ВМРО- Нова България спечели, за да даде глътка въздух и спокойствие на съгражданите ни. Сега предстои много работа, защото променихме самата философия на управление - трудно е, тръгнахме по нов път непознат за властимащите досега, но смятам, че сме уцелили посоката. Най-много се радвам, че националният дух в общината ни вече не е тема табу, патриотизмът се завръща в бита на хората. Националните празници се отбелязват подобаващо, в училищата все повече се говори за делата на Ботев и Левски, народните традиции възкръсват сред множеството самодейци в общината. А ние като местна власт се стремим да насърчаваме развитието и да съхраняваме нашето културно и историческо наследство, възпитавайки отговорни млади хора, които да изведат България нагоре.

2. Каква е Вашата кауза и основен мотив да се пуснете в тази надпревара, не мислите ли, че трябва повече опит?
Видяхме тези с опит докъде я докараха. В политиката е нужно да има уважение към всички и да има разбирателство, но когато целеустремено вървиш против интереса на народа си, изходът е широко отворен за теб. Тук въпросът е желаеш ли да се противопоставиш на сегашния порочен модел или искаш да стоиш на удобно кресло, да се биеш в гърдите, че си депутат и да се самозабравиш. Ако желаеш второто, ясно очертаваш своя път към провала. Но ако стиснеш зъби и си готов на много жертви и усилия в личен и професионален план, може да се увенчаеш с успех. Готов съм да дам своя дан за обществото. Сам няма как да успея, но срещам все повече хора, които искат да заживеем нормално - с всички тях заедно ще се борим това да се случи. Аз съм инструмент в ръцете на хората, които желаят свободна България.

3. Какво е Вашето мнение за политическата система?
Политическата система в България не въври в правилна посока, самите извънредни парламентарни избори го показват - политици, които не могат да носят отговорност, чиито способности не надхвърлят това да се карат един с друг за лични интереси. А сблъсъкът на идеи и политики остава на втори план. Изборите се превърнаха в човешка война с елементи на цирк, поставени на сцената на сатиричен театър. Или иначе казано няма как да имаме силна държава, ако продължаваме по този начин. Не може всеки ден национално неотговорни хора да яхват вълната на недоволство, да си измислят гръмки имена и да се провъзгласяват за нови национални герои. Няма ляво, няма дясно. Либерали, социалдемократи, фили, фоби всичко е фалшиво. В тези времена ни трябва повече национално самочувствие - да сме повече наши, отколкото чужди. Смятам, че това е по силите само на Обединените патриоти, защото единствени те работиха в защита на националния интерес, а не на интереса на чужди държави. Пред надвисналите заплахи над Европа ни трябва правителство, което да брани България.

4. С какво бихте допринесли за благото на хората от Софийска област?
Областта ни е перспективна, но същевременно доста сложна като структура. Географските особености и множеството общини на територията и пречат да има обща визия и стратегия. А такава е необходима, за да можем всички да работим за развитието на областта. Ние не трябва да сме просто периферия на София, а сами да станем притегателен център, столицата е само едно благоприятно условие това да се случи. В образованието, в икономиката, в туризма, в инфраструктурата трябва да се работи не на парче, а в мащаб. Така отделните общини освен конкуренти, ще бъдат партньори и може да се изгради добро сътрудничество. Бизнесът трябва да се чувства привлечен и спокоен да инвестира в областта, трябва да обезпечим кадри за него и да градим инфраструктура, както за него, така и за гражданите. Време е най-накрая в Софийско да се обединим.

5. Каква е Вашата България, какъв облик трябва да има страната ни?
България има своето достойно място сред другите европейски народи, тя трябва да е културен и просветен център и двигател на развитие. Има какво да дадем на света, имаме талант и сме способни на това. Затова трябва да запретваме ръкави и да дадем своя принос за тази страна. И когато се обърнем зад нас да виждаме, че освен за личното си благополучие сме дали нещо и за майка България, че сме оставили следа. Или тръгваме нагоре или обричаме един славен народ на забвение, от нас зависи!

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Парламентарни избори 2017

Коментари (24)

  • Отговори (5) (3)
    1. добавен от: Анонимен 11 Март, 13:18

    :lol: :lol: :lol:

    • (0) (0)
      1. добавен от: Крънде 24 Март, 09:43

      Смешко- смешников гласувайте за мен .

  • Отговори (11) (3)
    2. добавен от: Анонимен 11 Март, 13:30

    Ало, сайта, още клоуни, желаещи да ни оправят, нямате ли да ни покажете?

  • Отговори (2) (7)
    3. добавен от: Курдоколенков 11 Март, 16:02

    Абе глупак - номер 2. Всички кандидати са клоуни. Какво лошо има да ги показват, нали това им е работата. Не е задължително да се чете от глупаци.

  • Отговори (8) (6)
    4. добавен от: Симона 11 Март, 17:24

    По принцип не коментирам, но тук мога с ело да кажа, че няма по-достоен човек от него. Не се изказвайте когато не сте запознати.

  • Отговори (4) (3)
    5. добавен от: Анонимен 11 Март, 17:47

    Tи по принцип научи правописа за втори клас, пък тогава давай акъл на по-умните от теб! :idea:

  • Отговори (2) (9)
    6. добавен от: Анонимен 11 Март, 17:56

    Не се засягам от Анонимни. Грешките, които се получават от писането на телефона, не ме притесняват ни най-малко! Обаче ТИ не познаваш човека, а го наричаш клоун! Не познаваш и мен, но ми говориш на ТИ! Кой е умен се чудя :)

    • (2) (0)
      1. добавен от: Анонимен 24 Март, 09:45

      Смешко- нъмбер 2 не се гъзирай толкова, ако имате интимна връзка тихо и продължавайте да си го слагате без еуфорични медийни изяви.

  • Отговори (4) (4)
    7. добавен от: Николай Василев 11 Март, 18:04

    По добре и не може да бъде казано.--Или нагоре или обричаме народа си на пълен геноцид.А както виждаме до сега водещите партии ни забодоха доста дълбоко в калта--да не използвам по-вулгарна дума,но Вие се сещате какво имам в предвид--..Затова с удоволствие ще подкрепя тези млади и --неопитни--момчета.Те ще променят статута на българина и България.Напред момчета и не обръщайте внимание на анонимните глупаци в коментарите.С Вас е България..

  • Отговори (5) (3)
    8. добавен от: Анонимен 11 Март, 18:15

    Колкото го промениха недоразуменията... Всъщност, те го промениха, но към по-лошо!

  • Отговори (5) (3)
    9. добавен от: Силвия 11 Март, 19:28

    Това е един съвестен, интелигентен и отговорен млад кандидат.

  • Отговори (3) (4)
    10. добавен от: Виолета 11 Март, 19:53

    Богомил Бранков е един съвестен,добър,умен ,отговорен,млад кандидат !!!!!!!!!!!! Човек ,на който можеш да разчиташ!!!!!!!!!!!!!!!

    • (6) (2)
      1. добавен от: Силвия, Виолета и сие 11 Март, 19:57

      Умря циганката, дето го хвалеше! Ще види парламента през крив макарон, и то само отвън! :idea:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete