Петък, 19 Април 2024, 12:52

Бон Джоуви: динамично, но алергично

15 Май 2013, 11:05
(0) (0)
България - Жълто
Прочетена: 1217 0


Нещо във въздуха попречи на Бон Джоуви да изпълни целия предвиден сет, с който стартира европейското турне на бандата "Because We Can". Първата спирка от гастрола беше именно в София. Близо петдесет хиляди запълниха стадион „Васил Левски“, затаили дъх от нетърпение за срещата с бандата от Ню Джърси.

И концертът наистина бе грандиозен. Огромен кадилак заемаше почти цялото пространство на сцената, а силните прожектори и екрани даваха още повече зрелище за публиката. Още преди 21.00 часа музикантите вече бяха на сцената, подгрята преди това от българските им колеги от D2.

След като изпя няколко песни от новия си албум, Джоуви се върна към старите си хитове като Keep the Faith, Bed of roses, Its my Life, Runaway,  You Give Love a Bad Name,  Livin' on a Prayer. Именно тогава се включиха и най-силно българските фенове. За пореден път публиката у нас доказа, че умее да посреща любимите си изпълнители. Стадионът светна от телефоните им, което направи гледката наистина трогателна.

Но още към средата на концерта фронтменът на бандата обясни, че не се чувства съвсем във форма заради силна алергия, която тормози гласа му. На няколко пъти той слизаше от сцената, а останалите членове на бандата даваха максималното от себе си, за да не се усети липсата на глас на Джон.

Така след близо два часа на сцената публиката не успя да го изкара на бис. Затова пък след слизането на музикантите част от присъстващите запяха заветната „Аlways“.

Това, което може да пожелаем на бандата, е следващите им концерти да се случат успешно и неслучилият се финал у нас да не им повлияе на настроението. Защото фронтменът зарежда с присъствие, с отношение към верните си фенове. Сред един от най-силните моменти, които трогна публиката бе този, в който Джон се наметна с българското знаме. Е, това си остава незабравимо.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete