Вторник, 23 Април 2024, 18:05

Ботев Ихтиман-Чавдар Етрополе 1:3

24 Септември 2018, 11:57
(1) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1425 0


Мъжкият отбор на Чавдар Етрополе успя да прекърши лошата си серия от загуби и спечели гостуването си на Ботев Ихтиман в мач от 8-ми кръг на първенството в Югозападната Трета лига, който се игра на 22 септември /събота/ от 17.00ч. на ст. "Хр.Ботев" в гр.Ихтиман.
Равностойно начало и преднина за домакините в средата на първото полувреме, което обаче не наруши играта в състава на гостите от Етрополе и няколко минути по-късно при една добре насочена висока топка от страна Николай Иванов към Симеон Вешев, резултата бе изравнен, чрез хубав гол с глава.
През второто полувреме, формацията на Чавдар успя да поведе в броя на точни удари, чрез гол на капитана Николай Иванов, който бе безпогрешен при изпълнение на дузпа, която бе отсъдена за нарушение срещу Симеон Вешев. Десетина минути преди края на срещата Николай Ботев създаде възможност за гол в полето пред вратата на домакините от Ихтиман, като топката в крайна сметка попадна зад техния вратар и това доведе до окончателното 1:3.
Тимът на Етрополе бе воден в този мач от Христо Стаменов, поради наказание на ст.треньора Красимир Стоев от мача с Банско.
На 29 септември /събота/ е срещата между Чавдар Етрополе и Балкан 1929 Ботевград с начален час 17.00ч.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (179)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete