Събота, 20 Април 2024, 08:08

Ботевградската полиция получи благодарствено писмо за добре свършена работа

27 Януари 2012, 10:53
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4179 0


Полицията в Ботевград задържа трима крадци на хранителни стоки в село Скравена. Двама от тях са непълнолетни -   С.Р на 17 години и Б.Г. на 15 години. Третият им „помощник” е  20 годишен младеж с инициали С.И. Кражбата е била извършена от детската градина в селото. Извършителите са задържани за по – малко от час.
Момчетата влезли в забавачницата и си тръгнали оттам с различни продукти - олио, брашно, сол, захар, плодове, месо, млечни продукти. Полицейските служители върнали част от продуктите, а останалите наглите крадци похапнали. Директорът на детското заведение Нели Георгиева е изпратила благодарствено писмо на началника  на РУП – Ботевград Христо Христов за бързите и адекватни действия на служителите на МВР.
Още 2 кражби са били извършени в ботевградско през седмицата. Четирима души бяха задържани вчера, след като си присвоили 24 броя ламарини. В престъплението е участвала и 37 годишна жена. Стоката е намерена и иззета от полицейските служители.
В нощта на 25 срещу 26 януари неизвестни извършители са откраднали медни кутии и други вещи от пристройка на ул. „Преслав” в Ботевград . Работата по установяване на извършителите продължава от служителите на местното полицейско управление.
 
 
 
 

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete