Сряда, 24 Април 2024, 20:34

Чавдар добави седем гола в актива си от мача с Германея

23 Август 2018, 11:38
(1) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1454 2


Четири гола не достигнаха на Чавдар Етрополе, за да бъдат толкова, колкото са играчите в отбора от мача им с Германея Сапарева баня, който се игра вчера /22 август/ от 18.00ч. на централния стадион в Етрополе. Това е междинен 3-ти кръг от първенството в Югозападната Трета лига.
Като цяло в срещата имаше голяма динамика в играта и бързина на атаките и отиграванията, особено през първото полувреме, в което и двата отбора не пестяха физически сили и търсеха всякаква възможност да реализират своите положения. Въпреки разгромното 7:0 за домакините не трябва да се омаловажава добрата игра на гостите от Германея, които през това първо полувреме показаха добра форма и имаха своите шансове.
Головата фиеста за Чавдар започна в 7-ата мин. на двубоя, когато капитанът на етрополци Николай Иванов добави още един гол в сметката си и откри резултата. Това бе само началото на успешните положения за момчетата на Красимир Стоев. Въпреки рано падналия гол, футболистите на Сапарева баня продължаваха да бъдат активни в играта и да поддържат наложеното бързо темпо от страна на домакините, но когато технически си по-добър това води до реализиране на положения и именно в тази част Чавдар се оказа по-качествения тим. В 27-ата мин. се стигна до втори гол за домакините с автор Иван Мишев, а минута след това пропуск направи Георги Атанасов, който имаше коридор за голово положение, но за съжаление топката не посети вратата на Германея пазена от Евгени Спасов.
След почивката имаше два отбора на терена, но единият в ролята на победител, а другия на доиграващ мача. В 59-ата мин., особено атрактивно бе попадението на Николай Ботев, който от далечно разстояние бе точен и увеличи актива на отбора си на 3:0. Очаквано се стигна до спад в темпото на игра, тъй като Чавдар имаше комфортна преднина, а силите на съперника явно се поизчерпаха, но това не бе всичко в тази среща. Последва нова добра атака на домакините и сред голмайсторите се нареди и Симеон Вешев. В оставащите минути до края се стигна до още три посещения на топката във вратата на Германея, като в 73-ата мин. точен бе Калоян Тодоров, пет минути преди края Ивайло Величков изведе по-чудесен начин топката и с точно подаване я прати в краката на Иван Мишев за 6:0, а минута преди последния съдийски сигнал се оформи и крайното 7:0 с гол на Йордан Йовчев.

Състав на Чавдар Етрополе: Христо Матев, Йордан Йовчев, Васил Бънов, Александър Събев, Георги Атанасов, Михаил Михайлов, Калоян Радков, Николай Ботев, Николай Иванов, Иван Мишев, Симеон Вешев и резерви: Милен Георгиев, Сотир Илиев, Виктор Пенчев, Калоян Тодоров, Ивайло Величков, Денислав Ганчев, Владимир Тачев.
Ст.треньор: Красимир Стоев

Състав на Германея Сапарева баня: Евгени Спасов, Георги Дончев, Лазар Славчев, Роберт Петров, Юли Аргиров, Асен Георгиев, Милен Иванов, Кристиян Петров, Пол Отофе, Калоян Йосифов, Димитър Чечев и резерви : Илиян Брадваров, Виктор Георгиев, Даниел Илиев, Борислав Ангелов, Спас Спасов, Георги Маринов
Ст.треньор: Атанас Стоилов


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Fen 23 Август, 13:50

    Bravo za stilno podnesenata statia.Professional!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 23 Август, 15:06

    А тази на страницата на отбора във фейсбук е просто много зле написана, повторения, повторения, направо никаква

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete