Петък, 26 Април 2024, 01:02

Чавдар изпусна победата над Свобода 2011

3 Май 2018, 13:09
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1423 0


Мъжкият отбор на Чавдар Етрополе буквално изпусна победата над Свобода 2011 Пещера в мач от 29-я кръг на първенството в Югозападната Трета лига. Срещата се игра на 2 май /сряда/ от 18.00ч. на ст. "Чавдар" при прекрасни за футбол условия и разбира се с подкрепата на феновете, които както винаги присъстваха на двубоя на любимия отбор.
Началото на мача беше повече от добро за домакините, които поведоха в резултата още в 4-ата мин. с добре организирана атака и гол на Николай Иванов. Като цяло, първото полувреме не се отличи с нещо по-съществено, като 22-та на терена поддържаха добро темпо на игра, коректни взаимоотношения и стремеж да владеят топката в противниковото поле.
След почивката ситуацията коренно се промени и поднесе на зрителите доста атрактивни за гледане ситуации, които предизвикаха и бурни реакции, както у футболистите, така и у треньори и публика. Това за пореден път говори за начина по който протичат срещите в групата, защото гостуващите отбори проявяват грубо поведение, което не им прави чест. В 63-ата мин. бе отсъдена дузпа за Чавдар, която успешно изпълни отново Николай Иванов и от тук нататък домакините сякаш се успокоиха и се стигна до крайно нелепи положения, които обаче дадоха възможност на гостите от Пещера да си реализират атаките и да стигнат до изравняване. Първо в 79-ата резултата стана 2:1, при едно разбъркване пред врата на Чавдар и липса на реакция от страна на защитата. Малко след това треньора на Свобода 2011 нахлу на терена в знак на протест за неотсъдена дузпа и се наложи да бъде отстранен до края на мача. Още по изненадващо дойде и изравнителния гол 2 минути преди края. В крайна сметка гостите си тръгнаха доволни от Етрополе, а домакините само може да съжаляват за изпуснатата победа.
Следващият мач на Чавдар е в събота/5 май/ срещу ЦСКА 1948 София, начален час 18.00ч.
Състав на Чавдар Етрополе: Христо Матев, Николай Атанасов, Александър Събев, Васил Бънов, Йордан Йовчев, Николай Николов, Михаил Михайлов, Николай Ботев, Николай Иванов, Виктор Пенчев, Симеон Вешев и резерви: Милен Георгиев, Калоян Радков, Ивайло Величков, Сотир Илиев, Иван Мишев, Милен Янков.
Ст.треньор Красимир Стоев

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete