Четвъртък, 28 Март 2024, 17:21

Чавдар Костов: Не мога да спра да се ядосвам за загубата в Азербайджан

6 Септември 2012, 16:13
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1323 0


Българският национал игра добре срещу Германия


Чавдар Костов не спря да тича, да пресира в защита гардовете на Германия, да се бори за всяка педя земя, да стреля от далеч, да пробива през гъстата немска защита. Изтормози домакините с 16 точки, но усилията му не стигнаха за повече от почетна загуба с 69-79 в Трир.


"Мога да кажа, че се старахме много. Много искахме да победим, играхме с огромно желание. Процентът ни на стрелба от тройката обаче не беше добър, а ние знаехме, че ни трябват точки, за да ги победим. Там ни е силата, но просто нямахме ден. Трябваше ни точна стрелба от далеч, ние не можем да се надиграваме с Германия в подкошието, те са страшно високи, а ние имахме единствено Седрик за център, заради контузията на Ники Върбанов", ядосваше се Костов.


"Играхме добре в защита, но в същото време не съумяхме да се възползваме от възможностите, които получавахме в нападение. Каквото и да си говорим сега, вече няма смисъл. Късно е. Загубихме, макар че се борихме докрай. Не се получи, но има и друго. Изпълнили сме четири фаула за цял мач, а те над двадесет, сподели гардът.


"Най-много ме е яд за пропуснатата победа в Азербайджан. Там се преобърна всичко. Лошо подходихме в гостуването в Баку, въобще онзи мач ни изигра ужасно лоша шега. Бих искал да върна времето назад и да имаме шанс да изиграем пак срещата, но не мога. Ако си бяхме взели двубоя в Баку сега развръзката за нас щеше да е добра, но какво да се прави, случило се е, минало е", не можеше да си намери място от яд националът.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete