Събота, 20 Април 2024, 04:53

Честит първи учебен ден!

18 Септември 2018, 06:56
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 905 0


Уважаеми учители и възпитатели, Скъпи ученици, Мили първокласници,

Уважаеми родители,

На днешния ден по традиция поставяме началото на новата учебна година в българското училище! И тази година усмивка от празнично настроение огрява лицата ни.

На този ден най-много се вълнуват малките първокласници, които за първи път ще прекрачат училищния праг. От сърце им желая увереност и успех по нелекия път, който им предстои да извървят!

На Вас- нашите любими учители пожелавам професионализъм, всеотдайност и целеустременост в благородната мисия, която имате! Да си учител е призвание, не просто професия! Продължавайте с търпение и любов да възпитавате младото поколение с чувство за гордост и почитание пред българската история и самобитна култура!

На Вас, скъпи ученици, желая успех и постоянство в овладяването на знания! Приемете времето в училище като възможност за самоусъвършенстване- то е безкраен извор на познание и подготовка за живота, който Ви очаква след като напуснете класната стая! Почитайте и уважавайте учителите си- те са Ваши спътници и приятели.

Не по- малко днес се вълнуват и родителите! Насърчавайте и обичайте децата си! Подкрепяйте бъдещите им начинания и бъдете тяхна неизменна опора!

С уважение:
ЕМИЛ ИВАНОВ
Кмет на Община Своге

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete