Събота, 21 Януари 2017, 10:31
По-различните новини само за вас!

Правец

Четирима души бяха удостоени с почетното звание "Заслужил гражданин на община Правец"

+ | - 16.10.2016г. 23:02 | Новини
Прочетена: 3436 | 26

Оцени:

На провелата се днес тържествена сесия Общински съвет Правец взе решение да удостои 4-ма души с почетното звание „Заслужил гражданин на община Правец“. За удостояването им бе избран именно днешния тържествен ден, когато Правец бележи 35г. от обявяването му за град.
На тържествения концерт по случай празника, на сцената бяха поканени Еленка Вълканова, Цанко Маринов, Павел Павлов и Христо Христов- Референта. Почетните звания връчиха кметът на общината Румен Гунински и председателят на ОбС Николай Яхов.
 
Еленка Вълканова е дългогодишен директор на ЦДГ „Индира Ганди“, човек с особени заслуги и голям принос във всички области на обществения живот и популяризиране името на града в областта на детското и предучилищното образование.
Цанко Маринов е дългогодишен кмет на общината и общественик. Почетното звание се връчва за заслуги и особен принос към всичко области на обществения живот.
Павел Павлов – също дългогодишен общественик и кмет на община Правец, с особени заслуги към всички области на обществения живот
Четвъртият, получил почетното звание, е Христо Христов – широко известен общественик и и с принос към обществения живот.
 
„Нека благодарим на всички онези, които са помагали и творили, за да има 35г. възход“, каза от сцената Николай Яхов.

Източник: balkanec.bg
Стани фен във Facebook  
« Назад

Коментари (26)

  • 1
  • 2
  • 3

Добави коментар
виж всички » Анкета

  • Одобрявате ли предоставянето на купите на мъжкия баскетболен отбор на Балкан за съхранение във фонда на Исторически музей Ботевград?
    Коментирай (5)

виж всички » Справочник

Новините по дни

Изпрати новина до Balkanec.bg

Заглавие: *
Текст на новина: *
Обратна връзка: