Петък, 5 Юни 2020, 04:55

Четвърти турнир “Силата, красотата, бързината и мисълта”

16 Септември 2019, 13:56
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 259 0


За четвърта година на територията на община Костинброд се проведе спортният турнир “Силата, красотата, бързината и мисълта”. Турнирът се организира съвместно с община Костинброд и Клуб по борба “Белица – Костинброд“ с негов председател г-н Борислав Здравков. Спортната надпревара се проведе на стадион “Белица” от 10:00ч. Водещ в спортната надпревара беше клубът по класическата борба ”Белица” гр. Костинброд, които се съревноваваха с „Марек – Дупница“, „Спартак-София“, „Златица“ и „Славия – София“. Участие в турнира, но не със състезателен характер, а демонстрация, показаха клуб по бойни изкуства ”Фуна” гр.Костинброд, клуб по лека атлетика “Фoртуна” гр.Костинброд и Клуб по художествена гимнастика ” Финес”.

Присъстващите имаха възможността да се включат в игри на шахмат като за първенците /първо, второ и трето място/ имаше награди – луксозен комплект шах. Гости на турнира бяха г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, Христо Маринов- председател на федерацията по борба БФБ, Александър Томов, Павел Павлов, Янко Шопов и още много легенди в историята на световната борба.

Председателят на клуба по борба г-н Борислав Здравков връчи плакети на всички гостуващи заслужили спортисти в знак на благодарност и почит за усилията и успехите им през годините.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (13)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (13)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (1078)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (115)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (81)
70% Complete
Мир по Земята (166)
70% Complete