Вторник, 22 Октомври 2019, 21:49

Четвърти турнир “Силата, красотата, бързината и мисълта”

16 Септември, 13:56
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 162 0


За четвърта година на територията на община Костинброд се проведе спортният турнир “Силата, красотата, бързината и мисълта”. Турнирът се организира съвместно с община Костинброд и Клуб по борба “Белица – Костинброд“ с негов председател г-н Борислав Здравков. Спортната надпревара се проведе на стадион “Белица” от 10:00ч. Водещ в спортната надпревара беше клубът по класическата борба ”Белица” гр. Костинброд, които се съревноваваха с „Марек – Дупница“, „Спартак-София“, „Златица“ и „Славия – София“. Участие в турнира, но не със състезателен характер, а демонстрация, показаха клуб по бойни изкуства ”Фуна” гр.Костинброд, клуб по лека атлетика “Фoртуна” гр.Костинброд и Клуб по художествена гимнастика ” Финес”.

Присъстващите имаха възможността да се включат в игри на шахмат като за първенците /първо, второ и трето място/ имаше награди – луксозен комплект шах. Гости на турнира бяха г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, Христо Маринов- председател на федерацията по борба БФБ, Александър Томов, Павел Павлов, Янко Шопов и още много легенди в историята на световната борба.

Председателят на клуба по борба г-н Борислав Здравков връчи плакети на всички гостуващи заслужили спортисти в знак на благодарност и почит за усилията и успехите им през годините.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (38)

Кой кандидат ще подкрепите за кмет на община Ботевград

Анкета » коментари (38)

Кой кандидат ще подкрепите за кмет на община Ботевград

отговори
Иван Гавалюгов - ПП МИР (597)
70% Complete
Сашко Везенков - ПП ГЕРБ (134)
70% Complete
Веселка Златева - БСП за България (79)
70% Complete
Васил Гергов - ПП Нова алтернатива (20)
70% Complete
Цветан Миньовски - КП Алтернативата на гражданите (35)
70% Complete
Георги Георгиев - МК ДИБО (115)
70% Complete
Иванка Томова - ПП "Атака" (22)
70% Complete