Събота, 20 Април 2024, 12:11

"ЧЕЗ България": Във Врачеш не се предвиждат повече прекъсвания на тока

8 Януари 2016, 18:31
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2383 14


Зачестили спирания на ел.захранването в последните 2-3 месеца в с. Врачеш доведе до повреди на хладилници и друг вид техника, оплакаха се потърпевши жители. Освен дискомфорта от липсата на ток, в студените месеци това за някои от тях се оказа сериозен проблем.   

Преди две седмици пред  balkanec.bg кметът на селото Марин Бончовски заяви, че знае за проблема, дори има инициирана подписка от жители на Врачеш и той ще поиска среща с представители на компания „ЧЕЗ България”. До този момент не е провеждана такава среща, но ЧЕЗ винаги е в готовност да съдейства на местните власти при възникнали казуси и да предоставя необходимата информация, съобщиха днес от Пресцентъра на компанията. Потърсен многократно за коментар, кметът Бончовски не бе открит на телефонния си номер. В прессъобщението се казва още, че в последните месеци аварийни прекъсвания на електрозахранването в с. Врачеш не е имало.

„Прекъсванията са били планирани и са провеждани с цел реконструкция на мрежата. Реконструкцията се наложи в резултат на кражбите на електроенергията в селото. Тези планирани дейности приключиха преди Нова година и не се предвиждат нови планирани прекъсвания. Те бяха обявени в средствата за масова комуникация и на сайта на компанията ”, съобщават от „ЧЕЗ България”. По отношение на сигналите за повредени домакински електроуреди, в дружеството не са получавани жалби за изгорели уреди от село Врачеш, заявиха още от електроразпределителната компания.   

Източник: balkanec.bg

Коментари (14)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 8 Януари, 18:56

    Прекъсванията са били планирани и са провеждани с цел увеличаване сметките на потребителите. ИзЧЕЗвайтееее.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 8 Януари, 19:41

    A зашто като е било планирано жителите не са предопредени

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Ботевград 8 Януари, 20:11

    Врачежани вечно се оплакват, все някой им е виновен. Не вземат да се погледнат те каква стока са. На такива селяни - такъв ток. На кой му пука за Врачеш? От ЧЕЗ казват, че ток е сиран в селото заради откраднати кабели. Защо врачежани не си хванат съселяните дето ги крадат? Хайде стига!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 8 Януари, 22:08

    komentator 3 e maloymen

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 8 Януари, 22:20

    Номер 3 личи ти от километри че си малоумен тиквеник.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 9 Януари, 09:22

    "В прессъобщението се казва още, че в последните месеци аварийни прекъсвания на електрозахранването в с. Врачеш не е имало." МОЛЯЯ??? ЧЕЗ да се извини на врачежани. Спирането на тока си беше жив тормоз, по всяко време от денонощието в рамките на 4 месеца. Надявам се сега с тази тяхна ''Реконструкцията'' всеки да си плаща тока... и да живеем като бели хора.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 9 Януари, 11:59

    а бе номер 3 ти май си паднал от Марс и ти не е дадена първа помощ май,умреляк смотан,а може и да си жена,още по-зле.....малоумница умрела

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 9 Януари, 13:24

    От тези срещи с представители на ЧЕЗ няма никакъв ефект. Миналата година представители на дружеството имаха приемна в Ботевград , на която отидоха много граждани на общината включително и от Врачеш. След като надлежно представихме исканията си, ни беше отговорено , че ще получим отговор до една седмица . Още го чакаме отговора !!! ЧЕЗ си правят каквото поискат , а държавата спи дълбок зимен сън целогодишно . Много пъти съм звънял на телефонът им , където уж всичко се записва ......след няколко позвънявания за прекъсването, което понякога е по 20 пъти на ден ни отговарят , че подадени сигнали за дадения проблем НЯМА ? :roll: :shock:

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: анонимен 9 Януари, 17:46

    Вачежани не са глупаци и не вярват на тези прессъобщения, защото само преди Коледа във Врачеш в една от нощите нямаше ТРИ ЧАСА ток,а Коледа е през декември. Какви са тия неверни данни които ръси пресцентъра на ЧЕЗ. Нека не им вярваме и продължим с подписката.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 9 Януари, 22:36

    Разбира се, че на са глупаци! Не обиждайте глупаците! 8)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete